Los bericht bekijken
  #42  
Oud 6 juni 2008, 16:07
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Ik weet 100% zeker dat Cogas alle signalen voor analoge tv van Essent krijgt, slechts het netwerk, de bekabeling is in handen van Cogas. De marges op analoge tv zijn heel erg hoog. Ik denk dat Cogas domweg de winst uit analoge tv zelf wil behouden.

Ik heb ook Cogas een mail gestuurd over de alles in 1 kwestie, maar ze
hebben, nu al twee weken verder, nog niet de moeite genomen om te reageren op deze mail!!!!!!!

Cogas heeft de touwtjes in handen wat betreft het analoge signaal, en mag dat wat mij betreft ook zo houden, Ziggo zou er voor moeten zorgen dat ik echter niet meer rechtstreeks aan Cogas betaal maar aan Ziggo. Ziggo moet het dan verrekenen met Cogas. Een dergelijk constructie is helemaal niet moeilijk. Ziggo kan immers zo ophoesten hoeveel klanten men heeft in het Cogas-gebied en op de manier afrekenen met Cogas. Dat moeten ze immers nu ook al voor het gebruik van het netwerk!

Maar bedenk wel dat Ziggo ook hoge marges heeft op analoge tv! Vandaar dat men een "goedkoop" alles in 1 pakket aan kan bieden op het moment dat men zelf analoge tv kan aanbieden. De marges hierop is zo groot dat een klein verliesje op (een van) de andere produkten e.e.a. ruim te niet doet.

Hoe dan ook worden de Cogas-klanten recht in het hart getroffen. Zoals eerder gemeld krijgen wij geen voordelen, geen gratis extra's maar wel de nadelen en een hogere rekening.