Discussie: Onderling Bellen ?
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 6 juni 2008, 10:38
pietvs's schermafbeelding
pietvs pietvs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2008
Locatie: Harenkarspel - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: SONY KDL46Z5500 CI+ Smit / Samsung DBC-H360R (HDTV) / Samsung DCB-B270R / Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Javabean Bekijk bericht
Ik had bij Multkabel de Powerbundel, dus nu Alles-in-1 Extra bij Ziggo. Dit zou dus onderling gratis bellen moeten zijn/blijven. Nu keek ik echter via http://www.ziggo.nl/mijnziggo naar mijn factuur van de afgelopen periode en wat schetst mijn verbazing: het bellen onderling is dus wel gewoon in rekening gebracht! Dit bedraagt in mijn geval 'slechts' 90 cent, maar toch. Op de pagina met het factuuroverzicht staat naast het totaalbedrag van de factuur ook een bedrag bij "waarvan te laat" voor een bedrag van -90 cent (negatief dus). Wellicht dat dit een soort van verrekening is?! Feit blijft dat het totaalbedrag van de factuur dus wel inclusief deze 90 cent is en dit is wat ik moet betalen. Beetje vreemde gang van zaken. Vooralsnog voel ik me absoluut niet thuis bij Ziggo
Het is zelfs zo dat je ook je andere bedragen moet nakijken, bij mij zijn er bij nationaal en lokaal bellen gewoon nummers neergezet welke onderling zijn. Dus er klopt totaal niets van mijn factuur. Ik heb daar al een email over gestuurd naar de klantenservice maar die reageren nergens op. Zeer slechte zaak van Ziggo. Dus ik zou als ik jouw was ook eens kijken naar de andere overzichten van kosten bij de telefonie want het is een grote chaos.

Bij mij in mijn factuuroverzicht staat ook dat negatieve bedrag maar dat is alleen voor het onderling bellen overzicht. De kosten die daar nog bij moeten komen omdat die door ziggo in de verkeerde tabel zijn ondergebracht (meer dan 5 euro) zijn daar nog niet bij verrekend. Ik heb ze gevraagd om een nieuwe factuur die klopt maar helaas geen enkele reactie van hun kant uit.