Discussie: Nieuw bij Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 juni 2008, 20:36
Dreamlab's schermafbeelding
Dreamlab Dreamlab is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: WestGraftdijk, KPN IPB
Ziggo Internet: Allesin1extra, Motorola Surfboard
Berichten: 5
Standaard Nieuw bij Ziggo

Hi mensen, ik ben nieuw bij Ziggo. Ik heb Multikabel gehad, maar toen KPN met Internet en Bellen kwam ben ik overgegaan. TV had ik altijd nog van Multikabel. Toen in mei er een leuke 3in1 aanbieding kwam van MK besloot ik over te stappen. Ik heb een aanvraag gedaan maar dat werd niet opgepakt. Na nog een keer proberen, wel een bevestiging maar weer niks opgestuurd. Ik snapte er weinig van. 2 keer vragen, niks krijgen.

Ineens werd MK omgezet in Ziggo. Daarmee verdween het aanbod van de digitale ontvanger met harddisk recorder! Balen, dus ik een mail sturen met de bevestigingsmail van MK waarin die 2 producten mij waren toegezegd met de VRAAG waarom ik niet ben geholpen bij MK...krijg ik binnen 2 weken een installatie pakket en ik ben eigenaar van 3in1 bij Ziggo!? Ik krijg daarbij een brief met daarin "Aanvullende instructies handleiding voor email: "Email instellen: Uw volledige emailadres"

WAT IS MIJN EMAIL ADRES BIJ ZIGGO? IK HEB HET NIET GEKREGEN!
Ik kan dus ook nergens inloggen.

Wat een zootje! Dus ik bellen, geen reactie, het is altijd te druk en ik moet maar op een later tijdstip terug bellen...tuut, tuut, tuut! Maar he, ik heb het nu wel, kan mijn nummer meenemen en voila! Maar duidelijkheid ho maar. Ik ben nog niet over en ik vrees voor ellende bij de overdracht van KPN naar Ziggo als ik dit forum lees. Iemand een idee hoe ik mijn emailadres achterhaal? Tot gauw!