Los bericht bekijken
  #3  
Oud 5 juni 2008, 19:37
caveboy's schermafbeelding
caveboy caveboy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Monnickendam / Multikabel- Ziggo
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door essel032 Bekijk bericht
Ik ben al 6 weken bezig met internet van Multikabel, de eerste twee aanmeldingen waren al verloren gegaan. Ondertussen had Plnet/KPN me drie weken te vroeg afgesloten en nu heb ik alles in huis en niets doet het, is bekend bij ziggo, ze reageren alleenu niet meer.

Ik heb 4 juni, een dag nadat de monteur is geweest de codes binnen gekregen. De monteur heeft de spullen, 3 juni, nieuw neergezet en was weer weg met de mededeling dat hij niets kon doen. Had geen codes. Ook mijn tv kastje voor digitaal tv kijken is er niet bij. Ik ben al in Alkmaar geweest, ze zouden me gister terug bellen voor een nieuwe afspraak monteur. Ik probeer nu zelf alles te activeren, heb immers geen telefoon en internet maar nee, ik krijg mijn zelf gekozen ww er niet door. Ik heb al zoveel malen gebeld dat ik mijn vakantie toeslag al aan vodafone kwijt ben zo langzamerhand. Mailen naar Ziggo helpt niet, je hoort gewoon niks.
Ik word er simpel van.
gr
anneke
Anneke je bent echt niet de enige:

Zelf de begindatum weet ik niet meer maar was ongeveer 4 weken voor de naamsverandering naar Ziggo. Ik had Multikabel gebeld en uitgelegd ik heb ADSL VOIP en wil graag naar kabel internet maar dan ook televise en telefoon erbij. Oftwel hun powerbundel all in one. Geen probleem ik moest alleen schriftelijk aanmelden omdat ze voor het opzeggen van mijn VOIP een extra notitie nodig hadden met handtekening. Dit was geen probleem de volgende dag kreeg ik alle benodigde papieren van Multikabel en de dag erop had ik alles met extra notitie verstuurd.
Ik had de monteur erbij gekozen omdat deze gratis was en tevens de hard disk recorder.

Na 2 weken had ik nog niks gehoord ik neem contact op en ze hadden niks ontvangen. Naja weer hetzelfdde verhaal gedaan en weer opgestuurd de dag erop.

Toen kreeg ik inene post van dat het inene Ziggo ging heten. Naja als ik mijn abbonement maar heb dacht ik. Maar ik kreeg weer geen respons van (inmiddels Ziggo). Weer contact opgenomen en men kon weer niks vinden aan aanmeldingen. Gelukkig kon het nu bij wijze van uitzondering zo via de telefoon en ik vroeg of de hard disk recorder die bij Multikabel was ook voor mij nog kon. Geen probleem werd erbij vermeld. Ik zou binnen een week respons krijgen via de post.

1,5 week later ik maar weer bellen. Nee meneer we vinden niks in ons systeem. Na lang zoeken vond hij 2x mijn schriftelijke aanmelding! Op 29 mei zou de monteur met alles langskomen tussen 17.00 - 22.00.

29 mei - Caveboy kijkt naar de klok... en ziet dat de minuten uren worden... Op het laatst gaat hij maar naar bed omdat er om 23.30 nogsteeds niemand was gekomen.

De volgende dag gebeld en Ziggo snapt niet dat er niet iemand was gekomen ze doen een onderzoek tevens staat er een niuewe afspraak op 3 juni tussen 8.00 - 12.00 maar kreeg erbij de melding dat soms een klant kan uitlopen en als er om 13.00 niemand was gekomen dan moest ik bellen.

3 juni - Caveboy is vol goede hoop weer aan het wachten. De minuten worden weer uren en om 13.00 is het weer Ziggo beltijd. Meneer we weten het ook niet u moet nog maar even een tijdje wachten. Welja ik heb toch vrij moeten nemen he. Die dag is Ziggo ook niet gekomen.
Wat wel grappig is rond kwart voor 3 kreeg ik de post. een een brief van Ziggo.

De brief is gedateerd van 19 mei! In de brief staan mijn inloggegevens en ook dat er op 29 mei een monteur langskomt tussen 17.00 - 22.00.

Vervolgens in de avond heb ik opgebeld en er is een nieuwe afspraak gemaakt ditmaal met de prioryteit "spoed" zei de medewerkster. Spoed.. ja dat klinkt best ok dacht ik. 5 juni was de afspraak. In de brief stond ook dat ik betalen moest voor een Samsung hd onvanger van 299 euro. Dat vond ik vreemd ik had toch echt een hard disk recorder besteld. Ik bellen kreeg ik te horen ja meneer dat kan waarschijnlijk niet meer omdat die 100 euro duurder zijn maar we gaan het uitzoeken want de fout licht bij ons zoals ik het zie. Dat hoopte ik maar. Ik zou de dag erop uiterlijk teruggebeld worden.

5 juni - Caveboy krijgt telefoon van Ziggo. De afspraak kan niet doorgaan want de monteurs werken nooit in de avond. O fijn dacht ik mijn eerdere afspraak was toch ook in de avond? Staat notabene in de brief etc...
Om kort verhaal kort te houden nieuwe afspraak op 10 juni.

Ik heb nog geen spullen maar wel me inloggegevens. Op de brief staat dat het ingaat op 29 mei maar dat wordt nu al later zei Ziggo. We krijgen zobiezo 1 maand gratis abbo. Maar dat intresseert me eigenlijk niet. Ik krijg dan namelijk iets van Ziggo waar ik niks mee kan doen omdat ik de spullen enzo niet heb.