Los bericht bekijken
  #58  
Oud 5 juni 2008, 10:51
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oester Bekijk bericht
ik denk dat veel van de dames en heren achter de telefoon ontslagen zijn,geen andere verklaring mogelijk
Nee dat denk ik niet, de verklaring is volgens mij dat er op dit moment minstens 10 keer zoveel mensen bellen omdat die met vragen zitten.

Dat komt omdat er ontzettend slecht gecommuniceerd wordt richting klant. Als Ziggo gewoon wat duidelijker was bij alle veranderingen, hoefden niet veel mensen te bellen, waardoor het rustiger was bij de helpdesk en je direct geholpen werd, daardoor zou de stemming ook niet zo negatief geworden zijn. Door die negatieve stemming willen mensen weten of bepaalde geruchten kloppen wat juist ook weer meer bellers oplevert die vervolgens weer meedoen aan het veroorzaken van het probleem.

Als voorbeeld het sturen van acceptgiro's naar veel Multikabel klanten die normaal automatisch betalen. Hoe moeilijk kan het zijn om een stukje tekst extra erbij te printen waarom dit gebeurt en wat je moet doen.

Ook het overgaan naar Ziggo zonder de klanten te informeren dat ze niets hoeven te doen om bepaalde abonnementen te krijgen (hun abonnement wordt omgezet naar een nieuw abbonement) zorgt voor veel telefoontjes van mensen die willen weten wat dit voor henzelf inhoudt. Dit was allemaal niet nodig geweest volgens ons.

Zelfs op de Ziggo Website is tot nu toe met geen woord gerept hierover. Een soort FAQ of mededeling daar met een uitleg wat er gaat wijzigen voor de klanten en het verzoek om alleen te bellen bij echte storingen of problemen zou ook "lucht" geven voor de helpdesk lijnen. Communicatie is wat er dus ontbreekt momenteel.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....