Los bericht bekijken
  #20  
Oud 4 juni 2008, 23:07
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guilio Bekijk bericht
Ook ik zou graag willen weten hoe ik bij Ziggo het snelst kan opzeggen? Is dat per telefoon? Moet ik een brief sturen waarin ik schrijf wat ik wil opzeggen? Is er een te downloaden formulier dat ik moet invullen en opsturen?

Stel dat ik per 31 juni* wil opzeggen, hoe doe ik dit en wanneer? Verder zit ik niet met een (of meerdere) vooruit betaalde maand(en). Ziggo krijgt tot op heden nog steeds van ons het maandelijkse bedrag overgeboekt aan het einde van de betreffende maand. Er is geen sprake van een automatische incasso en geen sprake van een maand vooruit betaald.

*Ik heb al een aantal jaren achter elkaar Internet dus als alles goed is, zou ik per hele maand moeten kunnen opzeggen.
Natuurlijk vinden we het heel jammer als je een abonnement wilt beŽindigen. Als je 1 van je abonnementen van Ziggo wilt opzeggen, gebruik je hiervoor het wijzigingsformulier. Als je alle producten van Ziggo wilt opzeggen, stuur je ons een brief.
Opzegtermijn

Standaard is de opzegtermijn 1 maand. Deze gaat in op de eerste dag van een maand. Als je bijvoorbeeld opzegt op 15 december, stopt je abonnement op 1 februari. Het is mogelijk dat je een contract voor langere tijd hebt, bijvoorbeeld 1 jaar. Dat kan als je hebt meegedaan aan een bepaalde actie. Houd dan rekening met deze langere opzegtermijn.
Naar het wijzigingsformulier
Let op:
  • Televisie Z1 kun je alleen schriftelijk opzeggen.
  • Gebruik je het wijzigingsformulier om een Alles-in-1 pakket op te zeggen? Dan wordt je abonnement automatisch overgezet naar Televisie Z1. Wil je ook geen abonnement meer op Televisie Z1? Zeg dan het Alles-in-1 pakket schriftelijk op.