Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 juni 2008, 22:51
wilcodepilco's schermafbeelding
wilcodepilco wilcodepilco is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: Breda / Casema
Ziggo Internet: Alles-In-een-Plus
DTV: nog niet geleverd
Berichten: 4
Unhappy Alles-in-1 aangevraagd, nu helemaal geen internet meer!

Hallo,
16 mei heb ik telefonisch contact gehad met Ziggo en Alles-In-Een-Plus aangevraagd. Ik heb op dit moment al Casema TV + Broadband Basic. Ik zou binnen 4 werkdagen een bevestigingsbrief krijgen. Heb niks gehad en exact een week later (23 mei) gebeld voor status. Het bleek dat de hele aanvraag niet bekend was . Opnieuw aanvraag ingediend en kreeg hetzelfde antwoord, binnen 4 werkdagen bevestigingsbrief. Om niet weer een week voor niks te wachten op maandag 27 mei met klantenservice gebeld. Ja de aanvraag was binnen gekomen en 31-5-08 zou alles omgezet worden. Enkele dagen daarna zou nieuwe modem + digitale tuner bezorgd worden. Op maandagochtend 2 juni nog steeds geen brief/modem/digituner van Ziggo. Internetsnelheid ook nog steeds hetzelfde. Voor de zekerheid ff stroom van modem afgehaald om te kijken of dat helpt. Helaas werd het toen van kwaad tot erger, komt nu telkens melding dat modem geactiveerd moet worden, als ik dan op next klikt komt melding dat modem niet herkend wordt. Blijkbaar is er dus op de achtergrond al e.e.a omgezet maar heb ik nieuwe modem nog niet en werkt nu dus internet niet meer.
Gebeld met klantenservice, was geen oplossing voor . Ik moet wachten op nieuwe modem maar wanneer die komt is onbekend... Ik had al wel brief met activatiecode gehad moeten hebben zegt ze, helaas deze nooit gehad, de bevestigingsbrief trouwens ook niet. Ze zou de brief opnieuw uitsturen en binnen 2 dagen miet die binnen zijn.
Vandaag nog steeds niks gehad en weer gebeld. Blijkt pakket met verstuurde nieuwe modem verdwenen te zijn, ze ging hem opnieuw opsturen, kost 5 werkdagen. Brief wordt trouwens ook voor de 3e keer opnieuw verstuurd. Uitgelegd dat ik er eigenlijk geen vertrouwen meer in heb en de boel wil annuleren, dit blijkt niet te gaan. Gevraagd of totdat nieuwe modem komt het 'oude' internet weer aangezet kan worden want nu kan ik niks. Nee was ook niet mogelijk.

Hopeloze situatie dit dus die waarschijnlijk nog wel ff gaat duren. Ergste vind ik dat je iets werkend hebt, een upgrade aanvraagd en dan zomaar je huidige internet eruit gaat en dit niet te herstellen is. De digitale Tuner was trouwens bedoeld voor EK maar vraag me af of ik dat nog ga halen

Enfin, het vervelendste is dat ik in het verleden een dergelijks al heb meegemaakt met casema en dat kostte me destijds ook heel veel tijd/geduld/geld(hepdesk). Ik had gehoopt dat het bedrijf gegroeid zou zijn en zeker nu met nieuwe naam een betere service zou leveren. Buiten bovengenoemde problemen heb ik telkens ook telkens al heel lang in de wacht gestaan en het vervelendste vind ik nog de onmacht. Je krijgt enkel een callcentermedewerker die goed zijn best doet maar verder ook helaas weinig voor je kan doen. Uitvallen tegen medewerker vind ik dus geen optie maar daardoor voel ik me wel machteloos.

Iemand ideeen tips of moet ik dit gewoon accepteren en iedere paar dagen maar ff checken wat de status is? Als nu mijn huidige internet gewoon door was blijven gaan had ik het allemaal niet zo'n probleem gevonden maar nu is het wel erg lastig allemaal.

Groetjes Wilco (vanaf Wlan netwerk van de buren....)