Los bericht bekijken
  #52  
Oud 4 juni 2008, 22:36
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.461
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimpierie Bekijk bericht
In de poll mis ik als antwoord: Geen verbinding kunnen krijgen.

De poll gaat er van uit dat dat het geen verbinding kunnen krijgen pas na 50 minuten intreedt. Dat is niet juist. Niet iedereen wacht 50 minuten om er achter te komen dat er geen verbinding tot stand komt. Er zijn zelfs slimmerikken die dit na een paar minuten al beseffen

Omdat bij elke tijdseenheid deze opgevers voorkomen geeft de poll geen weergave van de daadwerkelijke wachttijden en kan er derhalve ook geen conclusies aan worden verbonden.
De optie "geen verbinding kunnen krijgen of meer dan 50 minuten wachten" is hetzelfde. Dus je vult deze optie in als 1 van deze voorwaarden is voldaan. Beide opties zijn eigenlijk onacceptabel.

Toen de poll gemaakt werd wisten we nog niet dat je verbroken zou worden als het te druk werd. Een extra stem-optie bijvoegen is niet mogelijk bij een reeds lopende poll, vandaar dat we de tekst van de 'slechtste optie' toen uitgebreid hebben met 'geen verbinding kunnen krijgen'.

Deze poll loopt vanavond af. Morgen starten we een nieuwe poll zodat we kunnen zien of het deze week beter of slechter wordt. Daarin zullen we wel aparte items maken.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....