Discussie: ziggo site
Los bericht bekijken
  #67  
Oud 4 juni 2008, 19:49
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door se40109 Bekijk bericht
Ja, dat zag ik inderdaad ook op de site van Ziggo staan. (iets in de zin van: product is nog niet omgezet naar Ziggo. Dit gebeurt over uiterlijk 2 maanden, maar mogelijk is je postcode al eerder aan de beurt). Tot die tijd is het voor @home klanten echter niet mogelijk om wijzigingen door te geven (niet via internet in ieder geval).

Ik vind dat @home/Ziggo hier wel rekening mee had kunnen houden. Ze hadden de wijzigingsmogelijkheid op de @home-site intact kunnen laten totdat alle @home-abonnees op de nieuwe site terecht konden.

Weet overigens iemans op welke manier je wijzigingen dan wel kunt doorgegeven? Telefonisch is er waarschijnlijk moeilijk doorheen te komen (lange wachtijd) en waarschijnlijk kunnen ze je telefonisch ook niet verder helpen omdat je gegevens (nog) niet bekend zijn in het nieuwe systeem. Of wordt er als je belt nog gebruik gemaakt van het oude (@home) systeem?
ja de helpdesk van @home werk nog gewoon mail of bel dus via deze. hier kunnen ze je nog wel hebben totdat alle postcode zijn gemigreer tot ziggo. dus zolang jij bij de ziggo helpdesk word doorgestuurt naar de @home helpdesk kun je ook hier alles nog regelen. als je wil opzeggen kun je het beste een aangetekende brief sturen dit geld ok voor verhuizing enz. voor alle andere verandering dus verandering van tv paket of internetsnelheid zal ik als ik jou was even wachten totdat ofwel je postcode is gemigeert of de drukte van de helpdesk is afgenomen

nog even een toevoeging

het is voor de consument inderdaat makkelijker dat je nog gewoon via de site kon wijzing maar dit geef heel veel technise problemen. het is technis zeer moeilijk om twee verschillende systeemen naast elkaar te draaien daarom hebben ze dit denk ik alvast verandert zo krijg je een minu aan aanpassingen in je oude systeem en kun je dus met minder probleemen straks overstappen naar je nieuw systeem.