Discussie: Ziggo klachten
Los bericht bekijken
  #33  
Oud 4 juni 2008, 15:57
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gkvk Bekijk bericht
@Twigger Jammer dat je dat zo ziet want het is niet waar en wie is hier nu kinderachtig aan het doen.
Het gaat nog steeds over al die klaag topics die steeds weer opgestart worden terwijl er al zo veel van zijn en dat zie jij niet,helaas
Ik neem aan dat je ook boos bent op ziggo om wat voor reden dan ook en niemand weerhoud je ervan om dat hier te omschrijven maar niet steeds weer in nieuwe topics want zoals ik al schreef is de leesbaarheid ver te zoeken.
Maargoed ik weet dat ik je niet kan overtuigen.
ben helemaal niet boos op ziggo, bereik ik toch niks mee. het ging meer over dit forum en ik wilde even laten weten wat ik ervan vind dat je geen negatieve dingen over ziggo mag zeggen in dit forum want daar lijkt het op.

Ik ben geen fan van ziggo maar ben wel tevreden over het zenderaanbod en de beeldkwaliteit. Negatieve dingen heb ik al eerder besproken dus nu maar wééér iets positiefs al heb ik dat ook al vaker gedaan.


kijk door 1 kritieke operking is mijn groene blokje opeens rood, en dat slaat nu echt nergens op. Ik geef gewoon mijn mening maar je mag hier geen eigen menig hebben, en ja kom maar weer met opmerkingen als ' dat mag je wel' inderdaad maar dan word je zo'n beetje weggejaagd hier.


Ik denk dat dit forum echt snel leegloopt.