Discussie: ziggo site
Los bericht bekijken
  #58  
Oud 4 juni 2008, 15:53
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Een icoontje als zijnde 'Very Mad'... is dat niet een beetje overtrokken? Nu kan men straks de eigen kleur kiezen, wat men zo graag wil, gaat men zielig lopen doen dat de link nog niet werkt. Die link staat er pas net op (en is inmiddels alweer weg). Doe eens rustig mensen en niet gelijk zo ahum 'Evil' als men op internet zit. Zou men zo erg klagen (oftewel net zo'n vreselijke tonatie hanteren) als er een balie met een persoon voor je stond?
Eh, iig ik heb ook nooit beweerd dat het het einde van de wereld is als ik mijn kleur niet kan kiezen of dat een link nog niet werkt. Er zijn inderdaad stukken grotere problemen. Maar je kunt ook overdrijven met het reageren dat we geen kritiek mogen hebben.

Wilde slechts melden dat men er kennelijk mee bezig is en het ook kennelijk nog niet werkt.

Maar als ik dan toch nog even kritisch mag zijn van je: dit alles versterkt bij mij wel weer het beeld dat we nog naar een beta site zitten te kijken.

Kennelijk moest alles wijken voor de deadline van de go-live, ook het testen van de site.

Goed, het belangrijkste is dat al mijn geleverde Ziggo producten uitstekend werken en ook Mijn Ziggo (bij mij iig) prima functioneert nu, maar layout problemen zijn wel kleine ergenissen die gewoon storend zijn. En daar gaat deze thread volgens mij over.

Zit overigens ook niet de hele dag Ziggo.nl te F5en of zo, was vandaag toevallig veel op Ziggo.nl vanwege aanpassing pakket naar 3-in-1 en bestelling Interactieve TV. En uiteindelijk is alles gelukt (dwz wat de site betreft, nu de uitvoering nog), maar wel erg veel kleine slordigheidjes in de site (back buttons die niet werken, frames die na afsluiten de homepage inj een frame van de homepage opnenen, etc etc etc.).
Krijg erg sterk het idee dat als al getest is, alleen met Internet Explorer is getest. En dat vind ik, zeker van een internetprovider, wat slordig.