Discussie: Ziggo klachten
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 4 juni 2008, 14:34
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Invisible Bekijk bericht
Ik begrijp uit je woorden dat wij hier niet mogen mopperen. Laat ik dat nu even lekker zelf uitmaken of en zo ja waar ik dat doe!

Dit forum wordt volgens jou niet gesponsored door Shitto, maar de moderators zijn dat wel!

Dus omdat 3 partijen fuseren met chaos tot gevolg moeten we maar lijdzaam afwachten tot het een keer goedkomt?! Volgens mij moet je van tevoren testen en obv die uitkomsten waar nodig verbeteringen doorvoeren alvorens je live gaat. Gelet op de grote chaos is dit geheel niet of heel slecht gedaan. Wij, de abonnees zijn daar de dupe van! En van wat voor aard de problemen dan ook zijn interesseert mij in het geheel niet, ik krijg niet wat ik had en voor betaal!

Het is dus onze schuld dat de helpdesk niet of heel slecht bereikbaar is?? Laat mij toch niet lachen man met dat we geduld moeten hebben. Deze ellende had voorkomen moeten worden enn heb er geen enkel vertrouwen in dat deze snel zijn opgelost.

Kijk eens op de site van Shitto, heb jij iets gelezen van deze problematiek? Nee, dat dacht ik al, zo serieus worden wij als verplichte klanten van Shitto genomen. Dat zegt mij genoeg!
nee je mag best mopperen maar er zijn al heel veel moppertopics mopper dan ook even op het bestaande moppertopic dan ergeren anderen zoals ik zich er niet aan. het gaat niet over het wel of niet steeds negatief uitlaten over ziggo hetgeen dat ik overbodig vind maar om het aanmaken van topics met stees practies of gewoon geheel dezelfde onderwerpen. ten eerste loop er zo veel langs elkaar heen ten 2 zoal al gezecht iriteer je er andere mensen mee. ook is mij persoonlijk opgevallen dat een aantal mensen niet tegen kritiek of ander visies kunnen dan zij zelf hebben en ook dit is frustreerent omdat je dan lange wel nietes discusies krijgt die hun doel voorbij streven ik wil aleen de mensen die wel wat te mopperen of klagen friendelij verzoeken met bovenstaande punten rekenig te houden

de helpdes is een probleem en ee veel technise probleemen hadden niet voorkomen kunnen worden meerder systemen naast elkaar laten lopen dus zodat nieuwe klanten zowel via het ziggo systeem als het @home en mk systeem geregisteert konden worden geeft nog veel meer gaos. over de helpdesk een helpdesk heeft zoals je wel begrijp een limiet door veel probleem zoal die van de fusie als die daarbuiten en de nog extra vragen omtrent de fusie is de helpdesk simpelweg overbelast geraak wat ik probeerde te zeggen is als je weet dat er aan iets gewerkt word of j hebt vragen waarmee eventueel gewacht kan worden ga dan niet ook nog de helpdesk bellen hierdoor wad het voor de mensen die wel een echt probleem hebben aleen maar moeilijker om er door te komen. kortom maak de problemen niet groter en heb even gedult hierdoor lossen de problemen aleen maar sneller op.