Los bericht bekijken
  #40  
Oud 4 juni 2008, 09:47
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dennisk Bekijk bericht
Ik denk dat dit soort discussies (in iedergeval niet de manier waarop) hier thuis horen. Als 3e vind ik het erg op de man af en doet het niets af aan het onderwerp in dit forum. Zoeken jullie dus even je eigen plekje op of spreek af op MSN.
Aangepast, discussies worden zo makkelijk afgewend h, als men het er niet mee eens is. Van goede argumenten gaat men op de man af. Naar mijn mening heb ik mij daar niet schuldig aangemaakt, enkelt adviezen omtrent Ziggo en wijziging Algemene Voorwaarden. De tonatie van de 'tegenpartij' was gelijk al van dien aard, dat het al eerder in de keim gesmoord had moeten worden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dennisk Bekijk bericht
Ziggo had de kosten voor het bellen naar de helpdesk ook kosteloos kunnen maken. Of tegen bijv. 1 cent per minuut. Dit deden ze ook toen de perikelen omtrent SONERA gaande waren en Multikabel de boel weer had teruggekocht en alles weer op orde had gemaakt.
Had gekunt ja, maar denk niet dat ze hier zelf rekening mee hadden gehouden. Aanloopproblemen ok, maar momenteel zijn we dat stadium een beetje voorbij nu hehe.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dennisk Bekijk bericht
Overigens de pagina grote reclame van TELFORT gezien in het NHD?
Nope...