Los bericht bekijken
  #46  
Oud 4 juni 2008, 09:37
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Grappig dat een thread opeens naar een maand weer actief wordt.

Even voor de goede orde: sinds ik deze thread heb gestart heb ik geen ingrijpen van de mods meer gezien die mijn wenkbrouwen deden fronzen. Ik vind dat ze heel netjes op het forum nu wat al te heftige posts van repliek dienen zonder censurering toe te passen en zo hoort het.

Tevens merk ik dat de MGV richting Ziggo nu wel degelijk een kritische toon heeft.

Ik wil niet zo arrogant zijn om te denken dat het aan deze thread ligt, maar wat mij betreft is zowel dit forum als de MGV inmiddels op de erg goede weg. Ben zelf dus ook maar even MGV lid geworden nu ze ook open staan voor mij als Ziggo klant in Casema gebied.
Ook wij moeten even inslingeren. Nu we ons handen een ietsiepietsie meer vrij hebben, moeten we weer tijd maken voor de MGV als vereniging.

Om te beginnen de ALV met als inzet de zaak formeel om te zetten naar een Ziggo Gebruikers Vereniging. Het wordt dan ook hoog tijd om het zittende bestuur een representatie te laten zijn van alle Ziggo abonnees. Wanneer we een ALV meteen achter de start van het nieuwe forum hadden geplakt dan was dat een beetje moeilijk geworden als er alleen maar mensen van MK huize lid zouden zijn.

Ik ben alleen bang dat het MK gehalte van de MGV nog in de meerderheid is, maar vertrouw er op dat kandidaten voor het bestuur van niet MK signatuur serieus meedoen in de stemrondes op basis van gezond verstand. Bovendien is het aantal kandidaten voor een bestuursfunctie nou nooit bepaald groot. Gezien de schaalvergroting lijkt me daarbij een uitbreiding van het aantal zeker op zijn plaats.
__________________
BenJ