Los bericht bekijken
  #123  
Oud 4 juni 2008, 07:35
eddedrukker's schermafbeelding
eddedrukker eddedrukker is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2008
Locatie: montfort
Ziggo Internet: allesin1extra
DTV: floppydtv en humax en samsung hd
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lotsofjazz Bekijk bericht
Vandaag een kanalen rescan gedaan met Mediaportal TV server, Nederland 1 HD gevonden, evenals Europsort HD en nog een paar nieuwe zenders die ik verder niet ken (er werden in totaal 7 nieuwe zenders gevonden!).

In tegenstelling tot wat hierboven wordt beweerd, zie ik wel degelijk een verbetering ten opzichte van de standaard Nederland 1. Kleuren zijn beter, beeld is iets scherper (niet echt HD, maar dat kan natuurlijk ook niet met upscalen van een SD signaal), en wat ik vooral opvallend vond was dat het beeld soepeler loopt

SD TV wordt hardwarematig gedecodeerd, HDTV wordt door de CPU gedecodeerd, misschien is het dan toch beter alles door de CPU te laten doen?

Affijn, maakt verder niet uit, ik wilde alleen maar even kwijt dat Nederland 1 HD met een Vista HTPCm floppydtv kaart en Mediaportal software gewoon normaal te ontvangen is, en er bovendien prima uitziet!

Lots
Loopt het wel soepel: geluid sychroon en geen afentoe hangend beeld (blokjes)? Ik kijk via firedtvviewer (de bijgeleverde viewer) met de mce drivers, vind hem wel, goed beeld alleen met de bovengenoemde problemen, andere test hd zender (brava) werkt wel goed, eveneens de normale zenders ook, perfect beeld (ik stuur 720P naar de philips pf9830)
gr ed