Los bericht bekijken
  #30  
Oud 3 juni 2008, 19:01
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
Nadeel:
- vooruit factureren, 1 maand
Ohw ohw, wat een gezeur over dat vooraf betalen. Elk zichzelf respecterend bedrijf doet dat inmiddels. Zelf telefoonabonnementen gaan al vooraf. Gesprekskosten die over de bundel heen gaan, komen achteraf. Vooraf betalen is hier al zovaak aan bod geweest en dus een nutteloos iets om te noemen. De voorwaarden zijn veranderd, wil je niet vooraf betalen? Bye bye, weer een klager minder, gratis opzeggen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
- prijzen verhogen (alles toch ff 2 euro verhogen ayh)
Prijzen van wat? Alles in 1 Extra is even duur als de Powerbundel bijvoorbeeld. Als je gebruik maakt van losse abonnementen, tja, dat is bij andere bedrijven ook duurder. Maar wees eens concreet in bedragen en zo? Wat is voor jou duurder?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
- inloggegevens veranderen maar zeggen dat er niks veranderd (wel dus, want inloggen lukt nie meer)
Ruim een maand voor de fusie is door Multikabel meerdere malen, je kan het bijna bestempelen als spam, een mail gestuurd waarin stond dat de inlogsituatie ging veranderen. Er werd dringend verzocht alle accountnamen (mail, service site) te vervangen door het emailadres en dergelijke. Is ruim op tijd gebeurd dus... Of je moet een tijd als een holbewoner geleefd hebben of gewoon stijfkoppig
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
- niet bereikbaar meer zijn van een helpdesk, terwijl dit bij Multikabel net goed op de rit was!
Net goed? Het leuke is, hoe groter het bedrijf, hoe meer klachten, des te sneller het in een 'onjuiste' top 10 van klachten komt. Men bekijkt het namelijk niet relatief gezien (grootte van het bedrijf - aantal klachten), maar goed, dat snap je of dat snap je niet.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
- maar grootste is wel, vrij rap overgaan naar nieuwe structuur, veel te snel IMO, waardoor het bij voorbaat al bekend kon zijn dat het niet haalbaar zou zijn. Is in't verleden ook gebleken uit andere fusies waar het personeel het maar 'even recht moest breien' en de enige reden waarom het zo snel moest, de aandeelhouder was die z'n geld wou zien. Sowieso is deze fusie alleen maar gunstig voor aandeelhouders..... consument is er meestal helemaal niet bij gebaat bij zo'n mega bedrijf.
Dus de hele fusie had jaren mogen duren? Hoe meer problemen er nu komen, des te sneller het bedrijf normaal kan gaan draaien.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
Schaapjesgedrag??? ja tuurlijk... Voor iemand die zich niet druk maakt, ben je wel lekker denigrerend bezig!
Heel jammer dat jij je persoonlijk aangesproken voelt, maar het nutteloze geklaag over bepaalde dingen komt alleen maar voort uit schaapjesgdrag.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
Ik klaag alleen omdat anderen dat ook doen. hahaha.... tuurlijk man.
Je zegt het zelf toch al Is dan veel makkelijker hè...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JePe Bekijk bericht
Tuurlijk kan ik het wel betalen, maar houdt dat dan bij jou altijd in dat je ook maar alles pikt en betaald?
Ik speel wederom niet op de man persoonlijk, maar ALS je het NIET kan betalen, dan vraag je een regeling aan. Wordt die regeling niet correct uitgevoerd, dan storneer je het bedrag en stuur je een aangetekende brief met uitleg. Klaar. Je kan het betalen, je weet ook de reden, logische reden zelfs. Men biedt jou de mogelijkheid om onder het contract uit te komen ivm de wijziging van de voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, bye. Misschien een rotopmerking, maar hij klopt wel. Betalen moeten we toch, want zij leveren de diensten, en ja, die functioneren volgens afspraak. Ach ja, 'wij' Nederlanders zijn al blij als we kunnen klagen hè...

Laatst gewijzigd door Ed; 3 juni 2008 om 19:12