Los bericht bekijken
  #31  
Oud 3 juni 2008, 15:43
JePe's schermafbeelding
JePe JePe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2008
Locatie: Badhoevedorp
Berichten: 6
Standaard

ah, ik zie dat er meer mensen last van hebben...

Laatste tijd geregeld 'pixel freezes', of simpelweg zwart beeld (multikabel gebied). Moet men wel wat aan doen, want mijn overweging om geen Digitenne te nemen, waren de storingen tijdens slecht weer.
als nu blijkt dat dat hier ook gebeurd, is dat 'voordeel' weg.

ik snap niet dat men allemaal zo enthousiast is over digitale tv, want maakt z'n naam nog lang niet waar. Is buggy, niet extreem veel betere kwaliteit, afhankelijk van meer apparaten, aansluiting via SCARD (wat al lang en breed bekend staat om z'n buggy verbinding), weer een afstandbediening erbij (bediening tv nu dus met 2 afstandbedieningen), moeilijker om video op aan te sluiten (via omweg, kunt alleen opnemen naar waar je naar kijkt), en je kunt je kanalen niet meer op eigen nummering zetten, en die volgorde die nu geldt, is over 2 maanden alweer veranderd (is nu al 2x veranderd sinds ik digitv heb)

En de manier waarop de helpdesk je dan 'helpt' is te ridicuul voor woorden. 'De stekker er uit trekken en 10 seconde wachten, dan weer aan zetten'.... duh. Das dus eigenlijk een teken dat de apparatuur niet goed werkt.