Los bericht bekijken
  #10  
Oud 3 juni 2008, 15:31
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Zie http://www.upc.nl/televisie/films

Staan helaas geen prijzen anders dan vanaf EUR 0,99.

Maar toen ik zelf nog UPC had (was wel een vorige versie van On Demand toen nog) betaalde je dacht ik voor de films 3,95.

En aangezien ik misschien hooguit 4 films per jaar bestelde was dat toch iets goedkoper dan EUR 9,95 per maand.

Vind het niet zo'n handige strategie van Ziggo: bij pay per view denk je vaak, ok, eenmalig dat bedrag kan wel. Een abonnement van 9,95 is toch een ander verhaal.

Ik kan me zo voorstellen dat, bij de juiste content natuurlijk, ik zeg vier keer in de maand iets bestellen voor eenmalig drie euro stukken sneller zou doen dan me vastleggen op 9,95 per maand.

Kortom: als ze geen goede content hebben sluit niemand een abo en als ze wel goede content hebben hadden ze denk ik meer kunnen verdienen met pay per view.

Maar misschien dat ze gokken op die mensen die er ook zijn (heb zelf nml ook wel eens de neiging) om gewoon alles te nemen gewoon omdat het bestaat en die vervolgens amper afnemen. Dan verdien je natuurlijk wel meer dan pay per view.
Zoals gezegd: heb zelf ook wel eens de neiging een completer pakket af te sluiten dan ik nodig heb, maar alles optellend (HD, Z2 en dan nog dit) wordt het me toch wat gortig om me middels abo op vast te leggen.