Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 juni 2008, 14:43
ElineK's schermafbeelding
ElineK ElineK is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 februari 2007
Locatie: Wormer, Ziggo en telfort adsl
Ziggo Internet: alles in 1 plus
DTV: samsung en humax
Berichten: 25
Standaard opzeggen lukt maar niet

verleden maand heb ik , toen ik las dat de algemene voorwaarden van Multikabel veranderd waren, een aangetekende brief met handtekening bij ontvangst gestuurd naar Multikabel in Alkmaar, het bedrijf waar ik een verbintenis mee ben aangegaan, dat ik het niet eens was met de wijzigingen en alles opzegde. De handtekening heb ik retour op 26 mei dus de brief is ontvangen.

Nu krijg ik alleen maar post van een onbekend bedrijf voor mij dat zich Ziggo noemt en een adres heeft in Groningen, ik heb ook een factuur ontvangen voor de maanden mei en juni van 108 euro. Over de opzegging heb ik helemaal niets gehoord, en mailen naar Multikabel en Ziggo heeft geen zin want ik krijg alleen maar automatische antwoorden.

Ik heb opgezegd vanwege verandering algemene voorwaarden, dan geldt die maand opzegtermijn toch niet? De voorwaarden hebben ze ook zomaar veranderd.

Reden dat ik ook weg ga of weg ben ( ik weet het niet meer) is de waardeloze facturatie en communicatie. Ik heb een automatische incasso afgegeven en tot drie keer toe wordt het niet afgeschreven en krijg ik een herinnering. Ook de prijs is onwijs hoog, 50 euro voor digivisie, telefoon waarbij je niet eens onbeperkt naar het vaste net kan bellen en internet van 8 mbit. Ik heb nu telfort en digitenne, 19,5 MB down, 1 MB up ( valt wel wat tegen), onbeperkt bellen naar het vaste net en digitale televisie en radio op 2 televisies / versterkers zonder kabels, bij elkaar 39,90.

Maar de vraag blijft: hoe kom ik van dat Ziggo af en kunnen ze mij verplichten tot 1 juli te betalen terwijl ik begin mei al heb opgezegd op grond van wijziging algemene voorwaarden?