Los bericht bekijken
  #5  
Oud 2 juni 2008, 16:47
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Als je voor een probleem (of wijziging, verhuizing, opzegging, enz) de klantenservice belt of mailt wordt het gesprek of de mailwisseling geregistreerd. Hierbij krijgt het een referentienummer.

Stel dat je probleem de volgende dag terugkomt of je hebt een vraag over je aangevraagde wijziging, dan kun je (als je het hebt) het referentienummer noemen. De medewerker kan dan het verslag van het vorige gesprek erbij pakken, en van daaruit verder werken.

Wanneer je ooit voor een e-mailprobleem een referentienummer hebt gekregen, is het niet meer nuttig om te geven als je een half jaar later voor een verbindingsprobleem belt. Referentienummers zijn dus alleen handig bij de afwikkeling van hetzelfde probleem binnen korte tijd. Voor een nieuwe storing zul je een nieuw referentienummer krijgen/kunnen vragen.
dan is dit toch een beetje een dom en omslachtig systeem je kun de ducumentatie over klaten storingen enz. toch gewoon aan een klantennummer koppelen en hiervan een logboek maken hiet kun zelf makkelijker een overzicht maken over de geschiedenis van de klant dit werkt minstens zo snel is minder foutgevoelig en is voor de klant handiger omdat deze maar 1 nummer hoeft te onthouden verder voorkom je discusies als warom is mijn nummer nu al weer weg ik heb pas nog gebelt en als iemand zijn nummer is vergeten kun je weer op nieuw beginnen dit voorkom je dus ook als alles gewoon gelinkt word aan je klantennummer