Los bericht bekijken
  #13  
Oud 1 juni 2008, 21:21
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Kijk, zoals jij het nu bekijkt, zo zouden velen het nu gaan bekijken die negatief staan. Maar dan werkt zo'n discussieforum toch niet? Ik sta ook negatief, lekker belangrijk. Waar ik me wel aan stoor, is de manier waar op. Ik gaf ook een reactie, dat men wat geduld moet hebben. Tsja, gelijk negatief (zie handtekening!). Terwijl de reactie inhoudelijk niet verkeerd is, toch was die tegen een zeer been bij bepaalde mensen. Ja sorry hoor, maar dat vertelt mij, dat de functie niet goed gehanteerd wordt. Maar ja, als iedereen zo gaat denken, reageert er niemand meer en blijft het totaal niet meer in evenwicht.

Met TdeHond ook, waarschijnlijk een zeer capabel persoon, alleen deel ik op sommige vlakken, niet zijn mening. Dit moet toch geen probleem zijn? En ja, misschien moet ik de woorden beter kiezen, maar wees blij dat het wat ongenuanceerd kan hier in Nederland.

Is ook geen probleem. Ik heb zelfs een donker vierkantje gescored (blauw of zwart) omdat het teveel op de man gespeeld werd. Errug vervelend Maar leert mij wel de grenzen kennen van het posten hier. Uiteraard zijn er discussie's waar tegenpolen berichten plaatsen maar daarom keur ik ze niet af. Uiteraard moet het netjes blijven (en dat was ik blijkbaar niet) en kan je berichten posten waar (tegen) argumenten ontkracht worden. Ik hecht ook niet alteveel waarde aan de vierkantjes, ik hecht er meer waarde aan dat iemand z'n frustratie's/problemen icm met de kabelboer kan posten waarbij een ander hem evt kan helpen.. Om maar even m'n bescheiden mening te geven

Gert.