Los bericht bekijken
  #47  
Oud 1 juni 2008, 20:43
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johan_rene Bekijk bericht
ik mekker niet hoor zoals je dat zegt maar het is gewoon zo als ze dingen beloven en ze zeggen morgen en ander keer volgende week en dan weer morgen enz en dat vanaf eind maart dan ken ik de balen van hebben.maar ik blijf bij mijn standpunt. ik heb ook al hogerop gezocht dus mijn recht komt wel
persoonlijk vind ik ook dat je mekkert je moet even het verschil zien tussen lange en korte termijn ja op het korte termijn zijn er nu een aantal probleemen die verwacht of niet verwacht te maken hebben met de migratie van 3 bedrijven naar 1 nieuw bedrijf. dit zecht niet dat je vernieuwingen toevoegingen of veranderginen enz op langertermijn moet stop zetten je moet altijd vooruit blijven kijken juist dat ze ook op momenten als deze bezig blijven met de toekomst is een goed teken.
ik wil ook vooral nog even zeggen blijf rustig aan ga niet zeuren met zo'n fusie zijn er altijd probleemen zoiet is onmogelijk allemaal goed te testen en te voorkomen. ik vind dat ziggo het nog niet een heel slecht doet alleen de brief over de betalingen was wel echt te laat. en ja als we over die probleemen maar blijven klachen bij ziggo is het niet gek dat ze slecht berijkbaar zijn. aangezien de helpdesk berekent is op een normaale hoeveelheid vragen/klachten. en aangezien het een nieuw bedrijf is moet ook het personeel nog wennen dus mensen maak je niet zo druk het komt wel goed kijk lever wat ziggo wil in de toekoms dingen als VOD zijn voor de consument toch erg mooie ontwikkelingen.