Los bericht bekijken
  #7  
Oud 1 juni 2008, 19:55
oepkje's schermafbeelding
oepkje oepkje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: -
Ziggo Internet: Internet Z1
Berichten: 12
Standaard

Zelf heb ik meerdere malen naar de helpdesk gebeld, na een heel keuzemenu doorgelopen zijn werd gezegd de wachttijd is momenteel zo lang dat wij u verzoeken later terug te bellen.

Toen het een keer wel slaagde iemand aan de lijn te krijgen heeft dit ongeveer 10 minuten geduurd.
De helpdesk via support@home nl dus via email ook een paar keer geprobeerd, na dagen wachten kreeg ik wel excuses dat het zo lang duurde maar zowel telefonisch als via internet had de helpdesk geen effect.

Een keertje belde men mij op en omdat de problemen nog niet over waren zouden ze me de volgende dag weer bellen, dit is jammer genoeg niet gebeurd wat niet correct is.

Alles bij elkaar bleken alle problemen toch bij Ziggo te liggen. Het was verstandiger geweest dat toen Ziggo dit in de gaten had, men van de verschillende klachten de verschillende problemen op de internetsite had vermeld met de melding dat er aan gewerkt werd met de verwachte datum dat het opgelost zou moeten zijn. Dit had veel frustratie bij klanten en bij de helpdeskmedewerkers gescheeld en veel minder werk voor de helpdesk. Momenteel functioneert alles zoals het moet, met dien verstande dat het internet veel langzamer is dan voorheen en ik herhaaldelijk het modem uit en aan moet doen omdat ik dan geen internet meer heb.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door commander Bekijk bericht
** Deze poll is alleen voor ex- @Home klanten, zie andere polls voor Casema/Multikabel **

Om een inventarisatie te krijgen van de wachttijden bij de helpdesk hebben we een aantal polls gemaakt. Omdat klanten doorgeschakeld worden naar hun eigen klantenservice/helpdesk verzoeken we jullie deze poll alleen in te vullen indien je in @Home gebied zit

Vul de poll eerlijk in alleen als je de laatste paar dagen naar de klantenservice/helpdesk hebt gebeld.

Om misbruik en/of grapjassen tegen te gaan is dit een "open" poll waarbij je usernaam zichtbaar is.