Los bericht bekijken
  #11  
Oud 1 juni 2008, 19:40
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.462
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVAS Bekijk bericht
ik zit dus dik in het rood. Om nu voortaan zeer positief te posten om weer in het groen te komen is niet mijn stijl
Ik denk dat iedereen nu nog een beetje schommelt omdat blijkbaar veel mensen anderen + of - punten geven. Het zijn je mede-forumleden die dit doen en het systeem stabiliseert zich binnenkort wel als iedereen wat meer punten heeft. Op zich moet je jezelf er niet zo veel van aantrekken en je er zeker niet door laten weerhouden om kritische dingen te posten. Maar het is misschien wel een eye-opener als je ziet dat je mede forumleden zich aan een bepaalde stijl van posten ergeren, misschien moet je dan gewoon dezelfde inhoud in een iets andere verpakking posten. Niet posten is niet echt een optie om te stijgen omdat er dan ook niemand een post 'waardeert' en dan blijf je dus laag staan.

Toch denk ik dat dit 'waarderen' van een post beter werkt dan dat er hele ruzies op een forum uitgevochten gaan worden door reactie-op-reactie-op-reactie over de toon van een post. (voorbeelden genoeg op diverse fora )
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....