Los bericht bekijken
  #37  
Oud 1 juni 2008, 14:55
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theo61 Bekijk bericht
Laten we het kind niet met het waswater weggooien. Dit forum moet gekoppeld blijven aan de gebruikersvereniging. Als er een plek moet zijn om emoties af te reageren is dat juist niet het forum van de gebruikersvereniging.

Volgens mij bereiken we met een gebruikersvereniging alleen wat als die over feiten en meningen kan beschikken van de achterban. Voor die dingen is een actief forum juist een uitstekende bron.

Uit mijn eigen waarneming kan ik alleen maar opmaken dat er weinig ingegrepen hoeft te worden. En als het gebeurt is het direct aanleiding voor een lange discussie, niet altijd zo diepgaand als deze. Dit voorkomt op die manier wel dat er licht mee wordt omgesprongen en verduidelijkt tegelijk waar de grenzen worden getrokken.
Je slaat de spijker precies op de kop... en dat is een prestatie, aangezien de kop van een spijker vaak maar een oppervlakte heeft van enkele vierkante millimeters .

Men moet hier af van dat zogenaamde 'haantjesgedrag'. Je hebt mensen die veel klagen en mensen die wat minder klagen en zich er rustig bij neerleggen. De 'hippiementaliteit' werkt tegenwoordig gewoon niet meer zo effectief. Ik bedenk me net dat een aantal reacties van mij net zo heftig zijn geweest, alleen dan pro-Ziggo. Dat is de andere kant van het verhaal, maar we moeten niet vergeten, dat dit een plek is voor discussies omtrent onze 'grote gemene deler' genaamd Ziggo. We moeten het met z'n allen hiermee doen en als zelfs dit forum geen bestaansrecht meer heeft door een wirwar van mensen die hun mening door willen drukken, kan men net zo goed gelijk stoppen. Mijn inziens, moet een bepaalde suggestieve geste gerust kunnen, maar dan moet de zogenaamde 'tegenpartij' ook kunnen doorzien dat we hier allemaal met hetzelfde doel zitten.