View Full Version : kan geen bijlagen openen


tontouw
3 februari 2008, 09:47
Een colega van mij heeft sinds kort multikabel ( drie in een pakket , light versie).besturing is widows XP, explorer 6.0 , outlook express 6. probleem is dat de bijlagen niet geopend kunnen worden. De optie om onder extra etc, het vinkje weg te halen werkt niet omdat deze optie niet toegankelijk is . ( is grijs), Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

BenJ
3 februari 2008, 11:20
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=outlook+express+open+attachments+grayed+out&meta=

tontouw
4 februari 2008, 11:32
Bedankt voor het snelle antwoord en ik heb dit aan m'n collega doorgegeven. Ik krijg te horen dat de plek waar je het vinkje moet plaatsen/weghalen, niet toegankelijk is.

tontouw
4 februari 2008, 11:35
Vergat er voor de duidelijkheid bij te zetten . Dat die plaats " grijs' is en niet toegankelijk

CeeS
4 februari 2008, 14:25
Vergat er voor de duidelijkheid bij te zetten . Dat die plaats " grijs' is en niet toegankelijk
Ja dat klopt, als je de link die BenJ opgaf aanklikt zie je verschillende oplossingen hiervoor. Dat komt door de beveiliging die Microsoft heeft ingevoerd waardoor je mogelijk 'onveilige' bestanden niet direct kunt openen. De oplossingen staan daar ook genoemd (geloof iets in het register wijzigen of via een hulpprogramma kun je dit weer aanzetten). Normaal is het de bedoeling dat je die attachments eerst opslaat dacht ik, maar probeer eerst eens via google de oplossing te vinden. (dat zou ik ook moeten doen als ik het wil uitleggen, want ik weet het ook niet meer uit mijn hoofd :wink: )