View Full Version : Stiekeme prijsverhoging


van
15 januari 2008, 16:55
Word per 1 januari weer stiekem de prijs voor het radio/tv abonnement verhoogd naar 15,90
Het word niet even vermeld op de factuur, er word niks over gezegd in de nieuwsbrief -die ik al lang niet meer gezien heb- en gewoon een mailtje sturen zal ook wel teveel moeite zijn.
Wel verdwijnen er steeds meer zenders. Liefst had ik die zenders helemaal niet want ik heb genoeg aan internet.
Daar erger ik me dus aan.

CeeS
15 januari 2008, 19:29
Word per 1 januari weer stiekem de prijs voor het radio/tv abonnement verhoogd naar 15,90
Dit stond al enige tijd op de website van Multikabel aangekondigd en heeft ook in advertenties in de dagbladen gestaan. Multikabel publiceert wijzigingen in de algemene voorwaarden en tarieven altijd op die manier. Stiekem is het dus niet en helemaal conform hun algemene voorwaarden. Jammer genoeg wordt dit niet via een mailing aan de klanten gedaan, dat zou de verrassing voor veel mensen wat minder maken.

The_Doman
15 januari 2008, 19:39
Dit stond al enige tijd op de website van Multikabel aangekondigd en heeft ook in advertenties in de dagbladen gestaan.
Inderdaad heeft dit in de lokale dagbladen gestaan, helaas echter via een heel kleine, onopvallende, zwartwit advertentie. :lol:

van
15 januari 2008, 20:10
Dus ik moet maar een abonnement op de lokale krant nemen en dagelijks de website van Multikabel bestuderen om te weten of er misschien een prijsverhoging in de lucht hangt? Als ik wat van Multikabel wil zet ik toch ook niet een advertentie in de krant? Ik ben toch klant, ze kennen mijn email adres en kunnen met het grootste gemak een mailtje sturen. Dat zijn normale communicatiekanalen. Dat bedoel ik met stiekem.