View Full Version : Serious request @ kanaal 999


AW78
19 december 2007, 09:51
Er is dit jaar een apart kanaal toegewezen waarop de ontwikkelingen in het Glazen Huis in Den Haag 24 uur per dag te volgen zullen zijn. Stem hiervoor af op kanaal 999.DEN HAAG - Om 09:20 uur vanochtend heeft prins Willem-Alexander de deur van het Glazen Huis gesloten en mogen Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Rob Stenders er voorlopig niet meer uit.

Stenders nam woensdagmorgen nog even gauw en met veel smaak een broodje kaas tot zich, Veenstra een broodje ham. Hij zei verder totaal onvoorbereid te zijn.

De drie dj's vragen met hun actie Serious Request aandacht voor het gebrek aan schoon drinkwater op veel plaatsen op de wereld.

Mensen kunnen tegen betaling plaatjes aanvragen en ook kan er op verschillende dingen geboden worden, zoals een huiskamerconcert van de band Moke of een heus huwelijk in het Glazen Huis.

Het drietal hoopt 3 miljoen euro op te halen, aldus Stenders woensdag.

Het huis staat dit jaar voor het eerst op het Plein in Den Haag. De afgelopen jaren was de Neude in Utrecht de locatie.

Bron: http://www.nu.nl

CeeS
19 december 2007, 10:26
Stem hiervoor af op kanaal 999.

En op het carrousel kanaal van de analoge TV.

Zie ook hier (http://www.multikabel.nl/nieuws/nieuwsbericht/?bericht=155)

Ierlandfan
23 december 2007, 13:13
Het heeft precies 2 dagen (donderdag, vrijdag) gewerkt. Na een herinstallatie is het kanaal vedwenen. De hele mikmak zaterdag en zondag geprobeerd . (stekker eruit, factory reset, herinstallatie, nogmaals voor de zekerheid zenders zoeken, smartcard eruit, stekker eruit, smartcard eruit etc etc. in willekeurige volgorde)

Toen maar eens MK gebeld. Nee, geen probleem, gewoon aanwezig. Werd netjes geholpen en serieus genomen. De standaard dingen doorlopen, geen resultaat. De klantenservice laten synchroniseren. Geen resultaat.
(heb Samsung 270 ) De medewerker opdracht gegeven om de samsung te herinstalleren. (dat was humor :-) ) Kanaal inderdaad daar ook verdwenen. Nogmaals kanaal was er. Nogmaals kanaal was verdwenen. En de andere decoders hadden hetzelfde probleem. Ik vond hem geen enkele keer trouwens. Oftewel eerst volgens de medewerker een stream storing bij radio 3 maar dan zou het kanaal er nog wel moeten zijn, niet? Medewerker vond dat ook. Dus een storing.

Naja, het loopt nog tot morgen dus ik verwacht niet dat er wat aan gedaan wordt. Maar netjes is het niet.