View Full Version : Heeft Multikabel een ledenstop?


Pixal
5 november 2007, 00:08
Op 17 september heb ik op aanraden van een multikabel medewerker een Fax gestuurd waarin stond dat ik per 1 november abonnee wilde worden van Internet en Televisie.

Ik heb niets meer gehoord dus ik stuurde ze vorige week een e-mail via het contacformulier of ze mijn aanvraag niet hadden ontvangen en of ze me konden bellen voor een afspraak.

Ze laten niks van zich horen, hebben ze soms genoeg leden?

Omdat het huis wat ik net gekocht heb ontzettend klunzig is ingericht met dunne coax kabels en plastic splitters wil ik het netjes maken maar ik weet niet wat ik voor onderdelen moet kopen en wat Multikabel bij mij in de meterkast plaatst.

Weet een van jullie misschien of ze ook een versterker leveren met minstens 5 uitgangen? Bij mijn ouders hangt namelijk een NTU splitter met allerlei aansluitingen waar ook het modem op komt. Moet ik van tevoren melden dat ik meerdere televisies wil aansluiten?

avader
5 november 2007, 08:21
Ben inmiddels al een aantal maanden een redelijk tevreden Multikabel-gebruiker maar heb begin dit jaar wel dezelfde ervaring gehad. Na twee keer een fax te hebben gestuurd en te hebben gebeld bleek dat er nog steeds geen registratie van mijn aanvraag in het systeem stond. Ik ben uiteindelijk maar langsgegaan bij het kantoor aan de Noorderkade. Na deze actie was het snel geregeld...

Moet wel zeggen dat ik toen wel een aantal keren in twijfel heb gestaan om voor een ander bedrijf te kiezen dus ik kan me voorstellen dat dit wel leden kost.

CeeS
5 november 2007, 10:50
Je kunt altijd beter even bellen met de klantenservice. (0900 - 685 84 52, 0,01 p/m)

Dan krijg je gelijk een antwoord en/of een afspraak en weet je gelijk of je in het systeem zit.