View Full Version : Humax IR-Fox C kanalenselector / zappen door favorietenlijst


Skippertje
1 oktober 2007, 22:14
:roll: :cry: :cry: :x
Heb ik met veel moeite een eigen favorietenlijst samengesteld, kan ik in het menu nergens de kanalen selector vinden (dus ook niet op de plaats volgens handleiding).
Gevolg ik kan niet zappen binnen een favorietenlijst %$^&*

Waarvoor heb ik die dan nodig, want nu zit ik nog 10.000 selecties te maken om een programma te zoeken of gewoon te zappen.

Ik wil gewoon zappen binnen de beschikbare zenders en niet al die zooi waarop ik niet geabonneerd ben (zie mijn eerdere thread over zenders na 1e maand)

Skippertje
1 oktober 2007, 22:55
Stop de persen! :D :roll:

Het werkt nu! Wat ik niet doorhad, was dat je bij het verlaten van de List of de Guide na het wijzigen van je favorietenlijst, dat perse moest doen met de OK knop, ook al gaf het scherm aan dat de keuze al was verwerkt. Ik ging er dus uit met nogmaals de List/Guide knop, en eventueel aangebrachte wijzigingen worden dan blijkbaar niet opgeslagen.

De handleiding van de Humax is dus niet correct sinds de laatste update.
OF......
Gevalletje van minder goed user-interface ontwerp zullen we maar zeggen...

Met dank aan jacklam e.a. op het @home forum/humax
(http://www.xsbb.nl/phpbb/viewtopic.php?id=tvhomenl&t=736890)

Humax ir-fox c
21 juni 2008, 13:13
kan iemand mij helpen.... ik heb de humax ontvangen nu krijg ik in mijn favoriete: TV.WEST bijv. niet op 11 wel op 989 das niet goed toch wat doe ik fout?

pv00001
22 juni 2008, 12:40
Ik ben ermee gestopt.
Ik heb de oude Casema Samsung maar weer actief gemaakt.

Als het zo moeilijk is om in te regelen moet je ook nog eens rekning houden met het feit dat ze elk half jaar de kanalen door elkaar gooien om je weer eens alle knoppen opnieuw te laten inregelen.

mennomulder
12 augustus 2008, 14:43
kan iemand mij helpen.... ik heb de humax ontvangen nu krijg ik in mijn favoriete: TV.WEST bijv. niet op 11 wel op 989 das niet goed toch wat doe ik fout?

Je doet nix fout, je kunt met de IR-FOX C nu eenmaal geen andere, eigen kanaalnummering maken. Spit dit forum maar eens door !