View Full Version : Huidtinten wazig bij snelle beweging


Bigdane
1 oktober 2007, 14:35
Hoi ik heb een 42 inch plamsa gekocht en had een digitaal kastje van samsung. Deze had ik via de scart aangesloten maar dat zag er echt niet uit super wazig en het wazige ghosten in gezichten van mensen was echt heel erg. Ik heb nu een HD kastje van samsung en heb het via component aangesloten en nu is het vele malen minder, rustig beeld is super scherp. Alleen nog steeds soms met bepaalde bewegingen van mensen met name closeups van het gezicht neem je die ghosting waar.

Moet ik nu een super dure component kabel halen om er volledig vanaf te zijn. Herkend iemand dit probleem? Alvast bedankt voor jullie reakties...

ps mijn tv heeft geen HDMI ingang.

pboes
2 oktober 2007, 08:51
Een plasma 42" zonder HDMI? Volgens mij is één van de voorwaarden van een HD-ready-toestel dat er minimaal HDMI op zit. Kijk nog eens goed, zou ik zeggen.
Je kunt allerlei instellingen wijzigen om het beeld iets te verbeteren, maar als de uitzending slecht is doe je er weinig aan. Zeker een zender als Eurosport is een drama om naar te kijken, dat ziet er op mijn 32" LCD ook niet uit.