View Full Version : MSN hotmail openen in Firefox


NoClaim
24 juni 2007, 18:49
Ik zit met een klein probleempje.
Ik ben al jaren trouwe gebruiker van FireFox an ben ook zeker niet van plan om over te schakelen naar IE. Ik heb geen hekel aan IE, maar ik vind FF gewoon prettiger en beter af te stemmen op mijn wensen als gebruiker.

Nu ben ik ook een gebruiker van MSN en een hotmailaccount. Wanneer ik gebruik wil maken van Hotmail, wordt er altijd een IE scherm ge-opend. En ik wil juist dat dit gebeurt in FF.

Wie heeft een oplossing?

NoClaim
1 juli 2007, 22:42
Antwoord gevonden.
Probleem opgelost.....

BenJ
1 juli 2007, 22:45
Antwoord gevonden.
Probleem opgelost.....
Proficiat; En dat houd je voor jezelf ? :)

NoClaim
2 juli 2007, 09:03
Als er behoefte is naar het antwoord zal ik het geven..... :wink:

Je kunt dit verhelpen door 2 extra progjes te installeren. Allereerst messenger Plus en vervolgens ook Stuffplug.
Bij het installeren van Stuffplug (via www.stuffplug.com) krijg je een install ID. Deze code moet je invullen op de eerder genoemde website bij Validation key. Klik op generate en je ontvangt een nieuwe code. Deze code moet je tijdens het installeren in het vakje onder de install ID invullen.
Na installatie kun je allerlei opties aanvinken. Vink in ieder geval 'Open Hotmail Inbox in default browser' aan en het probleem is verholpen.

sjoerdsr
3 juli 2007, 17:47
Dat zou zonder progjes in ieder geval ook op deze manier moeten kunnen :
plaats de volgende shortcut op je bureaublad

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" www.hotmail.com

Dat werkt bij mij naadloos ....

NoClaim
4 juli 2007, 20:05
Dit zou kunnen werken, waren het niet dat het de bedoeling is om vanuit MSN direct naar je hotmail account te gaan, dus zonder inloggen.
Maar wat vervelender van jouw oplossing is......eerst moeten alle openstaande schermen verkleinen/sluiten zodat het bureaublad zichtbaar wordt....ander kan je de snelkoppeling niet gebruiken

sjoerdsr
5 juli 2007, 11:56
Ik begrijp je probleem ... tja, microsoft wil je inderdaad vanuit MSN graag naar IE sturen en niet naar de concurrent :-)
BTW : je kan zo'n snelkoppeling gewoon naar je quick launch slepen, dan hoef je helemaal geen windows te sluiten of te verkleinen, en staat ie altijd onderin je scherm.