View Full Version : Hoe ervaart u Digitale TV?


thijs1981
8 mei 2007, 10:07
Beste bezoeker van dit forum,

Voor mijn scriptie aan de VU Amsterdam ben ik bezig met een onderzoek naar Digitale en Interactieve Televisie. Daarbij probeer ik inzicht te krijgen in de ervaringen van de digitale TV gebruiker en hun standpunt t.o.v. Interactieve TV. Ik zou het zeer waarderen als u mee wilt doen. Via de onderstaande link komt u bij het (online) onderzoek. Ik wil u vragen het onderzoek alleen in te vullen als u een Digitaal TV abonnement van UPC heeft. Het invullen duurt slechts 5 minuten, maar u helpt mij er enorm mee. Bovendien wordt er onder de personen die de enquête hebben ingevuld 3 keer 10 euro verloot. Ik wil u alvast hartelijk bedanken voor het meedoen en als u inzicht wilt hebben in de resultaten kunt u mij dit laten weten via thijsout@hotmail.com

Link naar vragenlijst: http://www.thesistools.com/?qid=30773&ln=ned

N.B. Op de intropagina wordt u verzocht om een e-mail adres in te vullen. Dit hoeft niet, u kunt hier ook een fictieve naam invoeren.

Saywhat
8 mei 2007, 12:15
Ik wil u vragen het onderzoek alleen in te vullen als u een Digitaal TV abonnement van UPC heeft

Bril;jant, op een Multikabel forum :D :lol:

BenJ
9 mei 2007, 09:44
Ik wil u vragen het onderzoek alleen in te vullen als u een Digitaal TV abonnement van UPC heeft

Bril;jant, op een Multikabel forum :D :lol:

Ware het niet dat er sinds de fusieplannen en groeiende aandacht voor DTV gerelateerde zaken een enorme aanwas aan bezoekers heeft plaatsgevonden van buiten MK, ja zelfs vanuit België. Er is hier inmiddels dan ook een schat aan informatie gebundeld en voorhanden mbt. DTV.