View Full Version : Op 30 april wordt The BOX Comedy omgedoopt in Comedy Central


ArChie
15 april 2007, 16:44
http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/cc/comedy_central_us.jpg

Comedy Central komt eraan
Op 30 april wordt de nieuwe televisiezender Comedy Central (http://www.comedycentral.nl/) gelanceerd. In navolging op het succes van Comedy Central in de Verenigde Staten en de recente succesvolle start in Polen en Duitsland, is Comedy Central vanaf 30 april ook te zien in Nederland. Comedy Central zendt vanaf 30 april uit tussen 20.00 uur ’s avonds en 02.00 uur ’s nachts en vervangt daarmee The BOX (http://www3.thebox.nl/).

Wat is Comedy Central?
Comedy Central: We’ve Got Comedy! Comedy Central is the “one stop destination for comedy”, waar kijkers altijd terecht kunnen voor entertainment, ontspanning en een lach. De zender zal compleet in het teken staan van nationale en internationale comedy. De programmering bestaat uit tijdloze comedyseries afgewisseld met kwalitatieve en spraakmakende comedy. Alle genres komen aan bod in de diverse programmering van Comedy Central. Van sitcoms tot animation, van talkshows tot stand up comedy, van cabaret tot films, alles is mogelijk. Comedy Central: We’ve Got comedy!

Comedy Central brengt bekroonde Amerikaanse series als Saturday Night Live, The Office US, The Daily Show, Scrubs, That’s 70’s Show en South Park. Daarnaast is er plek voor nieuwe Amerikaanse series als Reno 911, The Showbizz Show en Dog Bites Man. In de programmering is ook plaats voor gerespecteerde Britse comedyseries als Teachers en Peep Show. In Last Comic Standing en World Stands Up is de beste stand up en geďmproviseerde comedy te zien. Ook gaat het kanaal nationale producties uitzenden zoals de Nederlandse versie van Badly Dubbed Porn, Nederlandse shorts en stand up comedy.

Verdwijnt The BOX nu helemaal?
Met de komst van Comedy Central zal The BOX definitief verdwijnen. Afgelopen december is The BOX al terug gegaan van 24-uurs zender naar avondzender en daarmee werd de dagelijkse comedy elke avond vanaf 20.00 uur geďntroduceerd. Hiermee is aangetoond dat comedy goed werkt en met de komst van Comedy Central is het mogelijk nog meer comedy uit te zenden.
Bron: The BOX Comedy (http://www.thebox.nl/)

AW78
18 april 2007, 00:30
Zou je bij dit soort berichten s.v.p. ook de bron kunnen vermelden?
Is wel handig voor als je meer info zoekt, of in het geval van Liberty TV of het van Multikabel zelf komt of niet.

Thanx.

ArChie
18 april 2007, 09:23
Het bericht in de start post bevat twee links naar de bron van deze informatie (de vette tekst), maar voor volledigheid bij deze nogmaals de bron:
www.thebox.nl

Bij het topic over Liberty TV heb ik apart de bron vermeld dat tevens een link is naar het originele artikel.

Je kan er in de regel vanuit gaan dat dit soort informatie niet van Multikabel afkomstig is. Die zijn meestal niet zo scheutig met informatie en kondigen pas iets aan als de wijziging al heeft plaastgevonden.

ArChie
1 mei 2007, 11:16
Multikabel is er dit keer vlot bij. De kanaal naam van The BOX is vandaag gewijzigd in: "Nickelodeon/Comedy Central".