View Full Version : Stil rond Multikabel en nieuwe kabelgroep


Thomas
14 april 2007, 08:40
Is het jullie ook opgevallen dat we nu al toch wat maandjes leven met een nieuwe nog naamloze kabelgroep..

18-07-2006: Casema verwisselt van eigenaar. Voor 2,1 miljard euro mogen investeerders Cinven en Warburg Pincus het kabelbedrijf overnemen. Die willen het derde kabelbedrijf van Nederland marktleider maken.

zaterdag 9 december 2006: De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft gisteren laten weten akkoord te zijn met de verkoop van Essent Kabelcom aan de investeringsmaatschappijen Cinven en Warburg Pincus. Hierdoor ontstaat het grootste kabelbedrijf van Nederland.

Dit waren de laatste berichten die ik heb kunnen vinden.. We horen niets, we zien niets..

Niet dat ik het erg vindt dat we geen gedonder hebben met naamsveranderingen, en moeilijke overgangen hoor. Maar een beetje informatie is toch wel welkom..

Adejong
14 april 2007, 15:07
Ja inderdaad. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er in de toekomst gaat veranderen voor klanten.... Worden de paketten samen getrokken? Of blijft het voorlopig zo?

ArChie
14 april 2007, 20:54
Ik meen ergens gelezen te hebben dat Zesko Holding deze maand nog met meer informatie zou komen omtrent het fusie proces van Multikabel, Casema en Essent Kabelcom.

Leonardo
17 april 2007, 10:40
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er in de toekomst gaat veranderen voor klanten
En laten we hopen dat men de domeinnamen van de e-mail niet veranderen!
multiweb.nl en quicknet.nl zijn sinds jaren overal van mij bekend en het zou een kleine ramp zijn als dit veranderde.

NB. Ergens eens gelezen dat 'men' bezig was om e-mail adressen mee te kunnen migreren van en naar andere providers. Analoog aan de telefoonnummers.