View Full Version : Matige start


BenJ
22 april 2006, 18:04
Vandaag SIM-card ontvangen voor MK-mobiel.

Zo te zien is mobiel bellen ondergebracht bij Aspider Mobiel inclusief de service site voor mobiel, de links vanaf mobiel.multikabel.nl komen n.l. uit bij www.aspidermobile.nl.

Helpdesk en klantenservice voor mobiel komen eveneens uit bij Aspider.

Grappig was dat ik gister aldaar ook kon inloggen op mijn MK account voor mobiel.
Helaas is dat niet ingebed met de MK service site. Puntje voor de MGV dus. Hebben we eindelijk telefonie gentegreerd gekregen staat deze er compleet los van.

Alleen een slechte start voor Aspider en helaas ook voor MK, de site is de hele dag al uit de lucht dus niks geen activering van mijn SIM-card.

Overigens heb ik mijn eerste klacht aldaar gister ook al gedeponeerd. Mijn opgekregen paswoord even veranderen. Zou volgens de site moeten bestaan uit letters en/of cijfers. Niet zo erg secure dus. Maar goed dan maar een paar hoofdletters ertussen. Jammer, hoofdletters worden kennelijk door het frontend niet tot de letters gerekend.

Mithrandir
23 april 2006, 17:13
mwa..letters en cijfers zijn alsnog wel veilig hoor. Ervan uitgaande dat de "misbruiker" je gebruikersnaam al weet heb je nog altijd 2176782336 (6 tekens) tot 2821109907456 (8 tekens) mogelijke combinaties. Wat het minimum daar is weer ik niet maar dat zal toch niet minder dan 6 zijn..toch?

Aangenomen dat brute force pogingen bij x aantal pogingen geblokkeerd worden is het wel veilig genoeg.