View Full Version : weird problem ?


Janto
21 augustus 2005, 00:01
hoi , ik heb een aantal vage probs , sinds nov 2004 als ik me pc aanliet staan en s`morgens terugkwam....was alle connectiviteit weg en brande adsl lampje continue....(heb sinds 1 jan router hield dit op ) in mei 2005..was ik aan`t browse op me hd in my comp en plots werd ie changed in a b c ? en heb regelmatig last van dat me personal message op msn wordt veranderd zonder dat ik het doorheb....dit stopte een tijdje maar vandaag merkte ik het weer.. personal message was: what should i say..toen ging ik ff winamp draaien...en na reboot was ie greetz?

Thomas
21 augustus 2005, 08:34
pfff, wat een taal zeg, moest sommige dingen 2x lezen voordat ik wist wat er stond..

Ik neem aan dat je verbindings probleem over is, want je zegt dat je dat niet meer hebt...

Nu over dat browsen over je hdd en dat hij changed is in a b c dat snap ik niet... Graag nader uitleg...

Dat personal message kan door een aantal dingen spontaan veranderen. Neem bbijvoorbeeld WMP, die kan je message veranderen in de naam van het mp3tje wat je aan het luisteren bent. Zo zijn er nog een handje vol programma's die dit kunnen, bijvoorbeeld msnbots, msn plus, enz enz...

Janto
21 augustus 2005, 11:53
Zal het proberen duidelijker uit te leggen, ik was aan`t kijken in My computer...en opeens stond er a b c? ipv my computer :S:S:S, het 2e prob over psm, ik weet dat winamp dat veranderd of wmp ;), maar het was zo : me psm was What should i say... nou ik ging ff een muziekje draaien...daarna ff reboot....en toen stond er opeens greetz ? ipv what should i say.... nou is het wel zo dat ene op msn me een tijdje terug heeft gedreigt met hacken etc...Zou het mogelijk kunnen zijn dat ie weer bezig is ?