View Full Version : HomePage met Frontpage


HCDW
13 juni 2005, 17:11
Ik heb met Frontpage een begin gemaakt om een HomePage op te zetten. Bij het Uoloaden van deze homepage zegt Frontpage dat de WebSite geen Frontpage ondersteunt. Alleen FTP wordt ondersteunt. Zijn hier meer klachten over.

Gr. Henk W@L

Thomas
13 juni 2005, 17:45
Frontpage word niet echt ondersteund door veel providers, het is ook nogal een rare bedoening.

Multikabel ondersteund alleen maar HTML, verder niets.. Helaas...

Mithrandir
13 juni 2005, 20:50
het ondersteunen van frontpage extenties is een dure zaak, zeker gezien het feit dat volgens mij echt niet meer dan 5% van het totaal aantal abonnee's het gebruikt. (geef me dan maar php :))

Thomas
13 juni 2005, 21:29
Ja, en daar komt nog bij dat frontpage een niet al te beste naam heeft onder de IT profs...

HCDW
13 juni 2005, 21:42
Ja, en daar komt nog bij dat frontpage een niet al te beste naam heeft onder de IT profs...

Welk Microsoft product heeft wel een goede naam in die wereld!

Multikabel heeft in een bericht aan mij nu toegegeven dat zij alleen "HTML" ondersteunt...!!!??? Volgens mij is FrontPage ook HTML! Ze zullen wel FTP bedoelen of ze zien het zelf ook niet meer (hihihi)

Ok mensen bedankt allemaal, ik weet voldoende....!

Thomas
14 juni 2005, 07:56
Frontpage is geen html hoor!! Niet direct iig...

Je moet voor de lol eens een echt html bestand openen in een texteditor, BV. notepad.. Dat doe je door in internet explorer op "beeld" en daarna "Bron" te drukken...

En kijk nu eens naar dat frontpage geval in notepad... DAN ZIE JE HET VERSCHIL!!

html is eigenlijk een soort word voor internet... Het is een opmaak taal.. Wanneer je frontpage gaat bekijken zie een soep waar je niet goed van word, ik snap er iig de ballen van.. Geeft mij maar html --> php of zelfs ASP als het van MS moet...

Mithrandir
14 juni 2005, 08:43
frontpage extenties zijn functies die opgeroepen kunnen worden op de server. Hier zitten licentiekosten aan. A: Frontpage extenties zijn brak B: Ze kosten veel C: wordt weinig gebruikt.

Pyra
22 juni 2005, 11:46
Je kunt Frontpage prima gebruiken, alleen niet mee uploaden. Dat kun je met een apart programma doen, bv Seagull.

Mithrandir
22 juni 2005, 23:13
HCDW doelt waarschijnlijk op de frontpage extenties. Die dus niet werken. Uploaden met frontpage gaat trouwens prima.

Leonardo
23 juni 2005, 00:34
Uploaden met frontpage gaat trouwens prima.Hm, ik kan met FP 2003 wel uploaden naar mijn hostingprovider maar niet naar Multikabel. Daar gebruik ik JB-CutFTP voor.

HCDW
23 juni 2005, 14:04
Hoi allemaal, net weer terug van een weekje weggeweest. Bedankt voor jullie reacties over dit Item. Het is -wat ook Mithrandir zegt- gewoon een kostenplaatje denk ik. Ik kan de met FP2003 aangemaakte bestanden gewoon uploaden bij Webhost Vevida echter bij Multikabel moet ik die bestanden onder FTP uploaden wat dan weer een aantal foutmeldingen opleverd. FP2003 zal -net als de meeste Microsoft (Windows) programma's- bij de experts onuitstaanbaar zijn. Een stukje tekst met kladblok is vaak 90% kleiner dan dezelfde tekst in Word maar voor de 'leek' is het wel erg makkelijk om er OP HET SCHERM ZICHTBAAR iets leuks mee in elkaar te knuttselen zonder eerst stapels lectruur te moeten doornemen want dat blijft bij mij (senior 72jr) niet zo meer hangen.
In ieder geval allemaal nog bedankt voor het 'meedenken'

Leonardo
23 juni 2005, 14:15
zonder eerst stapels lectruur te moeten doornemen want dat blijft bij mij (senior 72jr) niet zo meer hangen.Prachtig dat je nog zo actief bezig bent! Ik voel mij een jonkie vergeleken bij jou. :wink:
Zelf werk ik ook met Frontpage 2003.

Thomas
23 juni 2005, 20:38
Goede zaak dat de wat oudere generatie zich ook een baan weet te vinden op internet, geweldig.

Ik vind het nog leuker dat ze op dit forum terecht komen :lol: Ik hoop dat als er andere vragen zijn geen schroom is om dit te stellen...

Ik als Echte ITer zit toch meestal de helft van de dag maar uit mijn neus te vreten :-) Wel tussen de koffie pauzes door he... Dus als er vragen zijn, gerust vragen...

Leonardo
23 juni 2005, 20:52
Ik hoop dat als er andere vragen zijn geen schroom is om dit te stellen...Ik als Echte ITer zit toch meestal de helft van de dag maar uit mijn neus te vreten. Dus als er vragen zijn, gerust vragen..Is er dan geen planmatig onderhoud? Ik heb de invoer mee mogen maken bij de KM. Een complete cultuur omslag. :lol:
Ik zit vol vragen omtrent een back-up maken van het OS-systeem. Maar dan zit ik in de verkeerde afdeling. Ik zal starten in... :?: Eh er is feitelijk geen echte plaats voor overige technische vragen. Wat is wijsheid? Borrelpraat of (usenet) software?
NB: Ik ben ook officieel een senior. :P

Thomas
23 juni 2005, 21:37
Ik zou zeggen begin in borrelpraat, als het aanwaait.. wie weet misschien kan er dan een apparte sectie gemaakt worden voor dit soort vragen...

Leonardo
30 juni 2005, 12:14
OK, zie in de borrelpraat. :wink: