View Full Version : Nummer Router en Wachtwoord.


Dimaxiz
25 november 2004, 22:52
Hallo beste hulpverleners :wink:

Ik download games via Azureus voor mijn Xbox, maar ik heb gehoord als je router openstaat dat het een stuk sneller gaat. Maar ik moet dus eerst in mijn router zien te komen. Hoe kan ik aan mijn nummer komen? en als ik die heb, heb ik nog een passwoord nodig, waar kan ik die vinden?

Thomas
26 november 2004, 09:07
Het zou leuk zijn als ik wist welke router je had, dan schiet ik niet helemaal blank...

Meestal kan je achter het ip adres van je router komen door in windows xp te kijken bij netwerkverbindingen dan je netwerkkaart kiezen, en vervolgens te klikken op ondersteuning... Dan staat er bij standaard-gateway een ip adres... meestal is dat ook het ip van je router...

Hoe je dan aan je wachtwoord komt, meestal staat dat in de manual... Zo niet dan moet je even je router typenummer posten, dan zal ik even kijken of ik iets kan vinden...

Dimaxiz
26 november 2004, 13:00
Hallo,

Bedankt voor de hulp, ik heb nu het nummer van mijn router gevonden.
Nu moet ik een Gebruikersnaam en Wachtwoord intoetsen, enig idee waar ik dit zou kunnen vinden?

Groeten, David

Thomas
26 november 2004, 17:20
Meestal in de handleiding van zo'n ding....

Mithrandir
26 november 2004, 18:43
beide blanco laten en gewoon op OK klikken. standaard is er nooit een wachtwoord ingesteld. Hooguit moet je als gebruikersnaam Admin invullen en het wachtwoord blanco laten.

Dimaxiz
26 november 2004, 18:51
Ik ben nu in mn router, maar nu weet ik niet wat ik moet veranderen zodat het downloaden van mijn games sneller gaat. :roll: