View Full Version : Fraai werk van Tiscali


Havik
19 september 2004, 09:12
uit E-mail van Eweka aan Tiscali gebruikers:
Eweka Internet Services heeft de afgelopen week contact gehad met Tiscali, ( uw I.S.P. ), teneinde het verkeer wat door gebruikers van Tiscali wordt gegenereerd af te handelen. Zo kunt u met Tiscali als Internet Service provider gebruik maken van onze diensten.

Voor het afhandelen van dit verkeer wil Tiscali Eweka Internet Services een prijs per gegenereerde mbit/s in rekening brengen. Wij zijn hierover zeer verbaasd omdat wij van mening zijn dat Tiscali zelf verantwoordelijk is voor het verkeer wat haar eindgebruikers genereren en niet Eweka Internet Services. Wij hebben dan ook besloten om het verkeer wat voor Tiscali bestemd is gewoon bij Tiscali af te leveren of zijn dit nu wil of niet. Ook zijn wij niet voornemens om hiervoor te gaan betalen.

Mocht Tiscali desondanks besluiten het verkeer wat door haar eigen gebruikers gegeneerd wordt te blokkeren, ( waardoor u geen gebruik meer kunt maken van onze diensten ), dan dient u hiervoor contact op te nemen met uw I.S.P. Tiscali. Wij als Eweka Internet Services kunnen u hier verder niet meer van dienst zijn. Ook zijn hiervoor niet verantwoordelijk.


Fraai staaltje van ondernemerschap Tiscali daar zullen je abonees erg blij mee zijn!!! 8O :cry:

Hybmaster_D
19 september 2004, 09:44
:lol:
Lef hebben ze wel, daar bij Tiscali

Thomas
19 september 2004, 10:10
Lef wel, maar brains niet!

Mooie reclame voor je onderneming, ze staan al in goed daglicht...

PreyHunter
19 september 2004, 10:37
Tiscalli falliet

Mithrandir
19 september 2004, 12:53
Ach tiscali blokkeert zoveel, zo werden er ook streaming video sites geblokkeert en wel meer van dat soort geintjes.