View Full Version : Proxy Server????


mcmano
6 december 2002, 00:47
:evil: Weet iemand een goede snelle proxy server? :twisted:

janeS
6 december 2002, 21:28
Hallo,

Dit is geen antwoord op je vraag maar iets anders. Ik nam de moeite een kijkje op je site te nemen, maar dat is mij slecht bekomen....
Nadat deze is verschenen, loopt de ene na de andere site er overheen. Het is niet meer te stoppen bijna. Ik heb met behulp van mijn popupkiller de troep kunnen afremmen, met het gevolg dat de site van de MGV ook verdwenen was. De laatste heb ik gelukkig weer terug.
Graag commentaar.
JaneS.

Maarten
7 december 2002, 00:27
Graag commentaar.


Hier is de site niet echt voor bedoeld, ik denk dat e-mail of de nieuwsgroep nl.internet.ontwerp of iets dergelijks voor dergelijke discussies beter geschikt is.

janeS
7 december 2002, 10:50
Dat weet ik best wel, Maarten. Het is ook eenmalig. Ik vind echter dat als iemand zijn/haar homepage vermeldt in zijn profiel, dat met het oogmerk doet, dat die eventueel bezocht kan worden.
Eventueel reageren hierop in een andere rubriek zal volgens mij niet direkt tot reply leiden.
Groeten van Jane.

Maarten
7 december 2002, 12:24
Dat weet ik best wel, Maarten. Het is ook eenmalig. Ik vind echter dat als iemand zijn/haar homepage vermeldt in zijn profiel, dat met het oogmerk doet, dat die eventueel bezocht kan worden.


Handiger dan om het per e-mail even te doen lijkt mij. We kunnen iedereen zijn site hier wel gaan bespreken, maar daar is dit forum echt niet voor bedoeld...

mcmano
7 december 2002, 20:48
:evil: Er is nog weinig veranderd zie ik al. :x Veel flames weinig antwoorden. :cry: Dat is dus de reden dat ik geen news meer lees.
Aan JaneS: Ik heb niet gevraagd of je op mijn homepage wilde kijken. En ik maak m'n Site zoals ik dat wil. TIP! Instaleer Norton Personel Firewall 2003 en je hebt er geen last meer van. Zit een popup killer in die beter werkt dan die gratis dingen. :roll:

PreyHunter
7 december 2002, 22:20
als je windows 2000 of xp heb gewoon delen, bij ME kan het geloof ik ook.

Leonardo
8 december 2002, 21:30
Maarten, je hebt volkomen gelijk dat dit niet het platform is voor deze zaken. Zelf mail ik wel ff aan M C Mano rechtstreeks over de bedoeling van dat alles, wat het interesseert mij wel.

Maarten
9 december 2002, 00:43
Ik vind als je een site aanklikt die dit genereerd het alleszins rechtvaardigt dat je er een opmerking overplaatst.
Terecht of onterecht; een waarschuwing voor de minder ervaren surfer met interessen in andermans site's is hier wel op zijn plaats.
Met een e-mail krijgen vele mensen die 'ellende' ook overzich uitgestord.

Door al deze aandacht die jullie er nu aan geven, kijken er veel en veel meer mensen naar die site als dat Jane de poster er gewoon even per e-mail op had attent gemaakt.

Als je dan graag een site wil bespreken, doe dat dan op de juiste plek zoals bijvoorbeeld 'borrelpraat' ofzo. Als het hele forum met dit soort onzin vol komt lijkt het mij voor een buitenstaander niet echt aantrekkelijk om de postings eens door te kijken en zelf mee te posten.

mcmano
9 december 2002, 00:51
Aan PrayHunter==> Thanks dude, ben er al uit. :)
Aan Maarten ==> Website is al weg uit profiel. :?

Gaat allemaal weer nergens over.
Stel een simpele vraag en komen er allemaal Off Topic antwoorden.

Maarten
10 december 2002, 03:20
Gaat allemaal weer nergens over.
Stel een simpele vraag en komen er allemaal Off Topic antwoorden.

Lees nog even goed, mijn reactie was juist gericht tegen deze Off Topic antwoorden. Ik verzocht Jane vriendelijk het even op een andere manier doen. Nu niet aankomen met dat ik problemen zou hebben met jou website ofzo...

mcmano
10 december 2002, 06:12
Nu niet aankomen met dat ik problemen zou hebben met jou website ofzo...


Maarten, alsjebliefd hou er over op. Het is een storm in een glas water. :?
Ik zeg nergens dat jij er problemen mee hebt, gaf alleen aan dat ik hem verwijderd had, om nog meer discussies te voorkomen :!:
Mocht je nog verder willen discuseren met mij doe dat dan via een PM :!: Wordt zeeeer offtopic op deze manier :wink:

Prettige Kerstdagen en Gelukkig nieuwjaar allemaal.

GreetZ: Erwin A.K.A. MC Mano 8)

===End of (off)topic===