View Full Version : IP-adres van WI-Fi modem opent niet


plekete
17 juni 2012, 16:04
Ik probeer voor mijn draadloze verbinding een ander kanaal in te stellen,die is n.l. zeer slecht. De pc verbind zeer slecht en ook de verbinding van de laptop valt steeds weg. Het standaard IP-adres 129.168.178.1 wil maar niet openen.Waar kan dit aan liggen. Op het ogenblik werk ik bekabelt,mijn modem is Ubee evw3200. Besturingssysteem Windows Vista.:sad:

Zapp Brannigan
17 juni 2012, 16:14
129.168.0.0/16 is eigendom van de NASA. Probeer het eens met http://192.168.178.1.

leges
17 juni 2012, 18:02
UTP kabel erin en check eens of je Vista machine wel op DHCP de 192.168.178.1 als gateway krijgt.

plekete
19 juni 2012, 14:28
Ik heb het even nagekeken.Blijkt dat er onder IPv4 en IPv6 ?? helemaal geen adresgegevens staan. Ik heb geprobeerd die op te halen maar er gebeurt niets??Beide staan ingesteld op het automatisch ophalen van het ip adres.:?:

migroen
19 juni 2012, 18:22
Ik heb het even nagekeken.Blijkt dat er onder IPv4 en IPv6 ?? helemaal geen adresgegevens staan. Ik heb geprobeerd die op te halen maar er gebeurt niets??Beide staan ingesteld op het automatisch ophalen van het ip adres.:?:

Trek de stekker eens uit het stopconect van het modem voor 1 minuut en daarna er weer in en probeer het dan nog eens.

plekete
22 juni 2012, 17:41
Ik heb het even aan Ziggo gevraagd. Die hebben alles weer teruggezet naar de begininstelling. Wi-fi doet het weer de verbinding is echter nog steeds matig. Ik kom weer op de pagina om het kanaal te wijzigen dus beschouw mijn vraag maar als opgelost:)