View Full Version : beste gbit router ?


Zer0K3wL
27 november 2009, 17:45
ik zoek een nieuwe hoef geen troep ook van sitecom off wifi maakt me ook verder niks uit.

het moet 100% stabiel zijn 120/10 mbit internet kunnen trekken en is bedoelt zo dat ik internet heb op zo wel me playstation 3 als me pc.

edit: ik heb atm
ik vlieg hiermee dus ook constant uit world of warcraft mee waarom ik laaste tijd dus direct van af modem na pc aangesloten ben alhoewel dit tijdelijk is.
WL-306 - Wireless Gigabit Router 300N-XR


EDIT:

Nogmaals ik zoek router die future proof is en met gemak 120/10 trekt als het kan zelfs 120/120.

MonkeyBrainsNL
27 november 2009, 19:18
Ik draai zonder probs de Linksys WRT320N maar wordt misschien krap met 120mbps.. Je kunt ook kijken naar de D-link 855 of Netgear 3700 die liggen wat hoger met de WAN-LAN snelheid..

Spartagek
27 november 2009, 19:24
Sitecom is geen troep, je moet alleen niet de 50 euro kastjes nemen.

De 306 / 308 serie is stabiel en werkt hier al 6 maanden nonstop

Maar verder kan ik je zachtjes duwen richting Dlink en/of Netgear

Zer0K3wL
27 november 2009, 20:01
Sitecom is geen troep, je moet alleen niet de 50 euro kastjes nemen.

De 306 / 308 serie is stabiel en werkt hier al 6 maanden nonstop

Maar verder kan ik je zachtjes duwen richting Dlink en/of Netgear

Mijn sitecom router koste me 100E.

das dikke scam.......
en ik vloog er al uit constant met 50/5.

Zer0K3wL
27 november 2009, 20:01
anyway denk dat ik Netgear WNDR3700 ga kopen.

of bestaat er nog betere router dan dit ?

Thomas
27 november 2009, 21:07
Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB

En ik wil geen kwalijk bericht melding meer zien uit dit topic.. Kom op mensen.. Ik ben geen kleuterjuf..

satdoxter
28 november 2009, 13:25
Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB

En ik wil geen kwalijk bericht melding meer zien uit dit topic.. Kom op mensen.. Ik ben geen kleuterjuf..
Klopt niet helemaal deze router heeft een wan naar lan throughput van 257Mb
maar is wel een heel betaalbare leuke router heb hem zelf ook bereik op Zolder ben ik iets minder te spreken.

rutger89
28 november 2009, 18:22
Netgear 3700, WAN-->LAN en LAN-->WAN van 400+

Vos1
2 december 2009, 07:09
De net nieuw uitgebrachte Draytek Vigor 2130N lijkt me trws ook wel wat...

xahmol
2 december 2009, 09:44
Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB

Weer het bekende misverstand: dat 802.11n THEORETISCH tot 300 megabit kan heeft NIETS met de WAN/LAN snelheid te maken. 300 MB gecertificeerd is dus een getal dat je meteen mag vergeten.

De doorvoer van de D-Link is overigens erg prima (ruim 250 MB idd), maar zeker geen 300.

Heb zelf overigens de D-Link DIR-855 naar volle tevredenheid.

Hannibal-fmj
2 december 2009, 11:32
ik heb de netgear 3500 v2 - loopt soepel en valt nooit uit, ook draadloos goede snelheid (lees: hetzelfde als bedraad)

http://www.speedtest.net/result/639937587.png

Saywhat
2 december 2009, 13:35
Heb zelf overigens de D-Link DIR-855 naar volle tevredenheid.


Zelfde hier :thumb up:

renzov
3 december 2009, 13:26
heb de zyxel nbg-460n....perfect product en haalt WAN-LAN 400+

lapje
4 december 2009, 00:27
Heb net de Netgear 3700. In Enschede haal ik draadloos 100Mbit. Met draad haal ik de max: 120 Mbit. Zeer tevreden dus.

Hotzenwalder
4 december 2009, 08:19
D-Link DIR-655 naar volle tevredenheid (niet de firmware updaten hè!)

zwattuh
4 december 2009, 08:53
D-Link DIR-655 naar volle tevredenheid (niet de firmware updaten hè!)

Hoezo niet updaten? Heb de laatste versie en ondervind geen problemen.
Of gaan die nog komen?

Hotzenwalder
4 december 2009, 20:11
De ervaringen met het updaten van D-Link's DIR-655 zijn erg wisselend. If it ain't broken, don't try to fix it.

Zer0K3wL
5 december 2009, 22:02
Heb net de Netgear 3700. In Enschede haal ik draadloos 100Mbit. Met draad haal ik de max: 120 Mbit. Zeer tevreden dus.

verder ook zo stabiel dat niet uit game gekicked wordt zo als world of warcraft ?.

lapje
6 december 2009, 10:38
verder ook zo stabiel dat niet uit game gekicked wordt zo als world of warcraft ?.

Heb eigenlijk geen ervaring met games maar ik heb tot nu toe nog geen enkele keer uitval gehad. En de snelheid is tot nu toe top (ook draadloos, zie afbeelding). Het enige wat mij opvalt met bijvoorbeeld downloaden is dat de download langzaam begint en dan oploopt naar topsnelheid. Zeker nu met 120Mbit in Enschede.

http://www.lapje.nl/ziggo_speedtest.png

Zer0K3wL
6 december 2009, 12:50
is dat ook zonder router zo ?

bij mij burst ie direkt na 90 mbit en dan loopt ie op.

http://img710.imageshack.us/img710/4044/speeeed.jpg