View Full Version : Vraag: Zenders kidspakket bij Alphacrypt


WKP
26 november 2009, 14:19
Bij het gebruik van alphacrypt classic V3.18 blijken de extra zenders van het kidspakket (basis + kids) niet door te komen.
Tevens een smartcard gebruikt voorzien van alle zenders (preview)
ook daarvan werden er eveneens slechts 170 zenders gescand.
(Bijv. Nick jr wordt aangegeven geen service)

Kent iemand dit probleem?

G.bruiker
26 november 2009, 14:30
Bij het gebruik van alphacrypt classic V3.18 blijken de extra zenders van het kidspakket (basis + kids) niet door te komen.
Tevens een smartcard gebruikt voorzien van alle zenders (preview)
ook daarvan werden er eveneens slechts 170 zenders gescand.
(Bijv. Nick jr wordt aangegeven geen service)

Kent iemand dit probleem?
Een alphacrypt cam heeft niets met de ontvangst te maken.
Een kaart heeft niets met het te scannen zenders te maken.
Ook zonder kaart en alphacrypt moeten alle zenders ontvangen worden.
De alphacrypt decodeert alleen in combinatie met de kaart de zenders.
Als je dus bepaalde zenders niet kan vinden komt dit omdat de tv ze niet gevonden heeft bij het scannen.
Dit scannen gebeurt helemaal onafhankelijk van een alphacrypt cam of een geldige kaart.

Verklaringen kunnen zijn: verkeerde frequentie ingevoerd,verkeerde netwerk code, verkeerde bekabeling.
Cam en kaart hebben niets te maken met de ontvangst,met of zonder cam en met of zonder smartcard moeten alle zenders gevonden worden,pas daarna gaat de tv samen met kaart en cam beslissen waar je naar mag kijken.
Dit is dus geen alphacrypt probleem,maar door iets in je tv,of in de bekabeling naar je tv, zit iets niet goed waardoor niet alle zenders gevonden worden.

The_Doman
26 november 2009, 14:41
Bij het gebruik van alphacrypt classic V3.18 blijken de extra zenders van het kidspakket (basis + kids) niet door te komen.
Tevens een smartcard gebruikt voorzien van alle zenders (preview)
ook daarvan werden er eveneens slechts 170 zenders gescand.
(Bijv. Nick jr wordt aangegeven geen service)

Hier wordt ongeveer hetzelfde probleem besproken en de mogelijke oplossing gegeven:

[Opgelost] Sony 40X3500 + Alphacrypt = GEEN Film1 Action (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=22182)

WKP
27 november 2009, 13:25
Thanx The Doman,

Ik heb de instellingen gewijzigd en beschik nu over alle zenders.

Groet WKP