View Full Version : Router Sitecom WL 312 instellen op Ziggo alles in 1 pakket


CharlieS
23 november 2009, 20:22
Hallo,

Ik heb een alles in 1 pakket van Ziggo aangeschaft.
Nu heb ik een router er tussen in gezet van Sitecom WL 312.
Er is wel verbinding met de router en pc echter staan er in de router waarschijnlijk nog instellingen niet goed of nog helemaal niet ingesteld.
Ik ben niet erg thuis in deze materie.
Ik kan zelf wel in de router komen via 192.168.0.1 maar wat nu te doen ???
Telefonisch kontakt met de helpdesk van zowel Ziggo als Sitecom hebben mij niet verder geholpen, behalve peperdure telefoonkosten ... :cry:
Wie kan mij stap voor stap uitleggen wat ik moet doen ??
Harde reset en stroom eraf en dergelijke heb ik al eerder gedaan.

Wie kan mij helpen, ik word er zoooooooo moedeloos van, HELPPP !!!

Alvast bedankt.

Mvg Charlie

TRaSH
24 november 2009, 09:21
is het een nieuwe router ? Of een gebruikte ? Router terug op fabriek instellingen gezet ?
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413

CharlieS
25 november 2009, 13:18
Hoi,

Ja, die actie heb ik inderdaad ook al ondernomen om de fabrieks instellingen te herstellen.
Zelfs een aantal x geprobeerd.
Waarschijnlijk moet ik iets in de router veranderen ??? (192.168.0.1)
Maar wat precies ??

CharlieS
28 november 2009, 10:30
Probleem is inmiddels opgelost !!! :frons:

TRaSH
28 november 2009, 12:38
en hoe wat heb je gedaan,
met je oplossing kan je andere helpen

Vandhaal
13 december 2009, 15:22
Hallo allemaal,

Ik moet een port forwarden in mijn router, maar ben het password vergeten :oops:
Nu moet ik de router gaan resetten, waardoor de factory defaults weer terug gezet worden.

Weet iemand wat de instellingen zijn die ik handmatig in de router moet aanpassen om hem op het netwerk van Ziggo weer werkend te krijgen?
wel of geen PPPoE e.d.):confused:

Alvast bedankt voor je antwoord :thankyou: