View Full Version : TV-code Philips 9000 (32PFL9604H/12)


amuobe
21 november 2009, 20:42
Ik heb een Philips 9000-serie tv (32PFL9604H/12) en ik krijg het maar niet voor elkaar om de afstandsbediening te synchroniseren met de tv. Alle codes geprobeerd, automatisch zoeken met '001' en '002'. Iemand een idee wat de code is?

Eddie

martbatta@ziggo.nl
22 november 2009, 09:34
ik heb exact hetzelfde probleem, wie kan helpen?????

Heeft nu echt niemand dit probleem, leievr nog een opossing?????

Grupeldorn
27 december 2009, 21:55
Hier ook hetzelfde probleem.
UItgebreid gezocht op internet, maar ik kan nergens een code vinden.
Wel regelmatig advies tegengekomen om een Logitech AB aan te schaffen.
Toch nog maar even niet.
Dus als er iemand een andere oplossing weet, graag!

jongetje
29 december 2009, 14:34
Denk dat je of Philips moet bellen/mailen of naar een universele afstandsbediening moet uitkijken. Een Logitec Harmony heb je al vanaf 35 a 40 euro dus hoeft geen vermogen te kosten.

prin0096
1 januari 2010, 22:08
Ik heb hetzelfde probleem met de Philips 32 PFL 5604H/12

dasselbergs
5 januari 2010, 23:13
Hier staat de quick reference van de Cisco:
http://www.cisco.com/web/NL/consumer/pdf/quick_reference_8455_dvb.pdf

Zie pagina's 11, 12 en 32

Tips:
Dit proces kan tot 10 minuten duren.
De afstandsbediening kan verschillende codes vinden die uw tv bedienen. Indien echter enige
functietoetsen niet naar behoren werken, herhaal stappen 1 tot en met 5 totdat een code wordt gevonden
die alle functietoetsen doet werken.
Tijdens het scannen kunt u de toets tot 5 keer indrukken om eerdere codes te selecteren of de toets
om weer vooruit te zoeken.

Tips:.
Indien het lichtje (LED) niet knippert nadat u de toetsen hebt ingedrukt, is het cijfer voor de code 0.

Philips 116, 175, 241, 250, 268, 305, 395, 398, 399, 401,
402, 404, 405, 408, 409, 412, 413, 414, 415, 416,
417, 418, 419, 429, 435, 438, 440, 445, 448, 450,
453, 463, 472, 490, 505, 506, 573, 617, 694, 708,
721


Succes!

Grupeldorn
6 januari 2010, 00:11
Bedankt dasselbergs.
Het gaat mij echter om het programmeren van mijn Philips afstandbediening voor de decoder. Dus niet, zoals jij uitlegt, de afstandbediening van de decoder.

prin0096
6 januari 2010, 08:34
Leuk. Het zijn 41 codes en volgens Murphy is het altijd de laatste die je probeert.
Ik word ook niet vrolijk van de manier hoe je een code in moet brengen in de afstandsbediening van de Cisco. Als je maar iets te langzaam bent, staat je TV weer op ander net. :evil:

Cor1950
23 januari 2010, 18:50
Ik heb vanmiddag mijn Cisco ge-installeerd en heb een Philips 37PF5321 /12 TV, ik heb code 402 gebruikt, werkt, met uitzondering van de pijltjes toetsen op de Philips AB. Is lastig, die heb ik elke keer bij aanzetten nodig om TV op HDMI te zetten (gaat bij mij niet automatisch)