View Full Version : E34 foutmelding


wrcveen
21 november 2009, 19:34
Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?

TVdigitaal
26 november 2009, 19:46
Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?

Heb je deze problemen nu nog?

anoniem
26 november 2009, 19:48
Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?

Ik veronderstel dat je geen CAM gebruikt?

wrcveen
26 november 2009, 22:16
Ik veronderstel dat je geen CAM gebruikt?

Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.

anoniem
26 november 2009, 23:00
Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.

als het probleem aanhoudt dan raad ik je een factory default setting uit te voeren, daarna zul je de tv opnieuw moeten installeren.

rampage
28 november 2009, 13:20
Hoi wrcveen,

Eerder deze week sprak ik iemand met een ander type JVC-toestel met hetzelfde euvel.

Wat hij mij aangaf is dat hij de E34-melding op Nederland 1 in beeld kreeg wanneer hij de TV inschakelde en dat dit probleem na het zappen was verholpen.

Wat gebeurt er als de blijvende variant van de melding hebt en naar een ander kanaal zapt?

Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.