View Full Version : Bug in software Cisco HD recorder


tlm1951
20 november 2009, 19:51
Sinds kort heb ik een Cisco HD recorder, het wel bekende type,
en constateer het volgende:
Van ondermeer de programma's SCFI en 13Th street werkt de ondertiteling niet.
Het zou wel moeten werken, omdat als ik m.b.v. een alphacrypt module hetzelfde probeer krijg ik wel ondertiteling.
Vanavond deze bug aangemeld bij Ziggo, nu maar hopen dat dit tijdig op wordt gelost. Je zult deze kanalen maar leuk vinden.......

ludimax
21 november 2009, 02:29
Sinds kort heb ik een Cisco HD recorder, het wel bekende type,
en constateer het volgende:
Van ondermeer de programma's SCFI en 13Th street werkt de ondertiteling niet.
Het zou wel moeten werken, omdat als ik m.b.v. een alphacrypt module hetzelfde probeer krijg ik wel ondertiteling.
Vanavond deze bug aangemeld bij Ziggo, nu maar hopen dat dit tijdig op wordt gelost. Je zult deze kanalen maar leuk vinden.......

Klinkt wellicht stom, maar heb je de ondertiteling uberhaupt wel aangezet bij deze zenders? Hier ook een cisco decoder met laatste firmware, en geen problemen met ondertiteling op deze zenders.

tlm1951
22 november 2009, 12:24
Hallo,

Uiteraard staat ondertiteling geactiveerd ook voor deze zenders.
Mijn probleem doorgegeven aan Ziggo afdeling Cisco.
Zij hadden na testen hetzelfde probleem als ik................

xahmol
22 november 2009, 16:19
Is dan toch vaag. Heb gewoon ondertitels of Scifi hier met de Cisco. Kennelijk netwerk afhankelijk dan?