View Full Version : Installatiefout :(


ramona1974
28 oktober 2009, 20:33
Ik heb vandaag eindelijk ons pakket gekregen Alles in 1 . Sneller internet , maar nog belangrijker .. opnemen op een harde schijf! Na al steeds aan de telefoon te hebben gezeten met ziggo ... Omdat mn internet t niet deed als ik de breedbandversterker heb aangesloten . Zei ziggo dat het niet uitmaakte waar ik m aan aangesloten had , het kon ook met het ETU kastje

Nou...Eindelijk mn cisco 8455DVB HD-PVR aansluiten Mee naar boven genomen , want we willen m op de slaapkamer .We hadden al een HD kastje van samsung ,maar vonden dit beter .Smartcard erin en instellen die handel Niet dus.......:no:.Iedere keer als ik het netwerk id en frequentie heb ingevuld krijg ik : Installatiefout . Wat doe ik verkeerd ??:oops::oops:

Wat nu ???? Ziggo heeft een storing die kan je niet bereiken :confused:, dus vanavond nog geen tv kijken met interactive

pdr
28 oktober 2009, 21:35
het etu kastje ken ik niet maar als je een ntu gebruikt die heeft maar 1 uitgang die geschikt is om het retoursignaal door te laten en daar zal je modem wel op aangesloten zitten.
mocht je een itv versterker hebben gehad dan zou ik die ertussen plaatsen.
In de handleiding staat hoe dat zit.

succes

Cable Guy
28 oktober 2009, 23:01
Als je 'm op een ETU hebt aangesloten werkt het interactieve gedeelte inderdaad niet, de ETU heeft maar één retourgeschikte aansluiting en daar zit waarschijnlijk je modem al op. Beneden de bijgeleverde aansluitdoos monteren, daarop de versterker aansluiten en van daaruit naar je modem, TV en Cisco.
Ook opletten wat voor aansluitdoos je boven gebruikt, hij moet wel de iTV downstreams onverzwakt doorlaten.