View Full Version : Voeding vervangen


Heptalogos
28 oktober 2009, 15:27
We hebben de Samsung nou ruim 2 jaar. Net binnen het eerste jaar hadden we al allerlei vage klachten waarbij het apparaat er soms gewoon mee stopte. Na reparatie waren de klachten verholpen. Onlangs kregen we dezelfde vage klachten opnieuw. We hebben het ding opnieuw bij Coolsound ingeleverd met de opmerking dat we menen dat dit nog steeds onder de garantie valt en dat we van eventuele kosten sowieso vooraf bericht willen.

Nu blijkt het ding gemaakt te zijn door het vervangen van de voeding. Er waren altijd al veel klachten geweest over dit product, die vaak te wijten waren aan de voeding, en daarom heeft men in nieuwere versies een andere voeding gebruikt, aldus Coolsound. De kosten: 49,41, wat net valt binnen de zogenaamde minimum onderzoekskosten van 50 euro. Daar waren wij niet over geļnformeerd.

Dit lijkt me een duidelijk geval van een storing die aantoonbaar niet te wijten is aan de klant, en dus voor kosten van de leverancier komt. Helaas is Coolsound niet aangesloten bij de geschillencommissie. De procesgang wordt dus lastiger, maar volgens de wet staan we in ons recht. Zijn er meer mensen bij wie de voeding is vervangen, of die weten welke klachten hierdoor worden verholpen? Vanaf wanneer is de nieuwere voeding verschenen?

Heptalogos
28 oktober 2009, 15:28
Krap 2 jaar zie ik net op de site:

Datum: 28 december 2007 15:09 # 165266
AantalProductnaamPrijsRetour1Samsung DCB-P850RS Zilver€ 282,00